To je to što me zanima!

Umro na poslovnom putu dok se seksao, firma plaća odštetu

Francuz je preminuo od srčanog udara za vrijeme seksa s nepoznatom gošćom. Tada je bio na poslovnom putu pa je pariški sud presudio kako se radio o nesreći na radu. Moraju platiti odštetu njegovoj obitelji...
Vidi originalni članak

Muškarac poznat samo kao Xavier X bio je inženjer u francuskoj tvrtki TSO koja se bavi gradnjom i održavanjem željezničkih pruga,  te je 2013. godine na poslovnom putu preminuo od srčanog udara za vrijeme seksa sa nepoznatom gošćom.

Pariški sud  je odredio kako je smrt njihova zaposlenika nesreća na radu te su dužni isplatiti odštetu njegovoj obitelji jer francuski zakon nalaže kako je poslodavac odgovoran za bilo koju nesreću koja se dogodi na poslovnom putu.

Tvrtka se branila na sudu tvrdeći kako muškarac nije obavljao posao za njih u vrijeme kada je varao svoju suprugu sa potpunom neznankom, no sud se s time nije složio. 

Sudska odluka je donesena nakon što je i zdravstveno osiguranje potvrdilo kako se radio o nesreći na radu jer smatraju kako je seksualna aktivnost normalna baš poput tuširanja ili prehrane prenosi BBC.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Antares777 13.09.2019.

    Pitam se da li je ženi veći bed što je muž varao ili što ne bi dobila odštetu da je po pravdi, budući u opis radnog mjesta mu sigurno ne spada varanje žene na poslovnom putu. Žao mi poslodavca što treba plaćati odštetu za kurvarluk a ne za poslovne aktivnosti svog radnika.

  • 12.09.2019.

    moze li ta firma i meni platit odstetu bicu joj zahvalan cjeli zivot

  • Karlo1313 12.09.2019.

    Sva čast sudu

Komentiraj...
Vidi sve komentare