Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Umro na poslovnom putu dok se seksao, firma plaća odštetu

Francuz je preminuo od srčanog udara za vrijeme seksa s nepoznatom gošćom. Tada je bio na poslovnom putu pa je pariški sud presudio kako se radio o nesreći na radu. Moraju platiti odštetu njegovoj obitelji...

Couple having sex
Foto: Dreamstime
21 komentara

Muškarac poznat samo kao Xavier X bio je inženjer u francuskoj tvrtki TSO koja se bavi gradnjom i održavanjem željezničkih pruga,  te je 2013. godine na poslovnom putu preminuo od srčanog udara za vrijeme seksa sa nepoznatom gošćom.

Pariški sud  je odredio kako je smrt njihova zaposlenika nesreća na radu te su dužni isplatiti odštetu njegovoj obitelji jer francuski zakon nalaže kako je poslodavac odgovoran za bilo koju nesreću koja se dogodi na poslovnom putu.

Tvrtka se branila na sudu tvrdeći kako muškarac nije obavljao posao za njih u vrijeme kada je varao svoju suprugu sa potpunom neznankom, no sud se s time nije složio. 

Sudska odluka je donesena nakon što je i zdravstveno osiguranje potvrdilo kako se radio o nesreći na radu jer smatraju kako je seksualna aktivnost normalna baš poput tuširanja ili prehrane prenosi BBC.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message