To je to što me zanima!

Incident: Unatoč zabrani služio misu u Splitu, napali novinarku

Misu na Sirobuji je služio don Josip Delaš, koji je prošli tjedan grubo napao i vrijeđao policiju i vikao im da će ih Bog kazniti, jer su došli prekinuti nedozvoljeno služenje mise
Vidi originalni članak

Don Josip Delaš, župnik Župe sv. Leopolda Bogdana Mandića u splitskoj Sirobuji unatoč upozorenjima iz Splitsko-makarske nadbiskupije i prekršajnoj prijavi policije, nakon što je na Cvjetnicu održao misu i pozivao vjernike da uđu u crkvu, misu je ipak održao danas na Uskrs. 

POGLEDAJTE VDIEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da don Delaš neće tako lako odustati od održavanja mise dalo se naslutiti nakon što je na vrata crkve zalijepio prekršajnu prijavu policije, nakon što ih je vrijeđao 6. travnja, a na kojoj je napisao da je to prijava "jugomilicije".

Tijekom mise, na kojoj se okupilo nekoliko desetaka vjernika, došlo je do fizičkog i verbalnog incidenta, kada su napadnuti novinari koji su snimali misu, a najgore je prošla novinarka Dalmatinskog portala. 

 

- Grubo je odgurnuta te joj je na tlo bačen mobitel kojim je uživo prenosila nedozvoljeno okupljanje, a prije toga su joj crkvenim vratima prikliještili ruku. Jedan od okupljenih na misi potom joj je mobitel nasilno otrgnuo iz ruke. Mobitel kojim je snimala okupljanje joj je razbijen - navodi Dalmatinski portal.

U ovim trenucima pred crkvom se nalazi policija i razgovara sa svima koji su svjedočili incidentu.

Idi na 24sata

Komentari 590

  • lovro99 13.04.2020.

    Kršćani se ne plaše sotone, a da se plaše zmija kao vas 😂😂😂

  • maramaric 13.04.2020.

    Dobro hoce li jetko sredit ovu ovcu

  • lovro99 13.04.2020.

    Novinarka napravila izgred, nije držala distancu od drugih ljudi, jasno se vidi da se ljudi osjećaju ugroženo i da se brane. Dotična širi mržnju i paniku među građanima. Takvo ponašanje ima samo isfrustrirana frigidna osoba, vjerovatno ima loš sexualan život, pa maltretirajući druge liječi svoj ego

Komentiraj...
Vidi sve komentare