To je to što me zanima!

Upali u tračnice: Njima čak ni pet znakova nije bilo dovoljno...

Vozači znaju voziti iza tramvaja, pa ne primijete da su u tijeku radovi. U srijedu oko 8 sati u zagrebačkoj Ilici vozač Peugeota upao je automobilom među tračnice
Vidi originalni članak

Vozač ne samo da je krenuo u nedopuštenom smjeru po Ilici nego nije uopće primijetio golemu rupu okruženu mnoštvom radnika i oznake upozorenja, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije.

U srijedu oko 8 sati u zagrebačkoj Ilici vozač Peugeota upao je autom među tračnice. Drugi čitatelj nam pojašnjava kako je ignorirao pet znakova upozorenja koji pokazuju da je promet ulicom zatvoren za automobile.

- Popravlja se tramvajska pruga i vozač je odlučio igrati se tramvajca i sletio u raskopanu prugu. Nasreću, nitko nije ozlijeđen - dodaje naš čitatelj. Ubrzo je stigla policija, a pozvali su i pauk, koji je vozilo izvukao. Promet Ilicom normaliziran je oko 8.30 sati. Jednaku sudbinu doživio je vozač taksija u utorak malo poslije 23 sata. Iz ZET-a upozoravaju vozače da se pridržavaju prometnih propisa.

- Sva gradilišta su označena znakovima upozorenja. Apeliramo na vozače da se pridržavaju svih prometnih uputa, a u ovakvim neželjenim situacijama u koordinaciji s našim službama probleme otklanjamo u najkraćemu mogućem roku - kazali su nam u ZET-u.     

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 02.04.2017.

    Bas su bezobrazni i uopce mi nije zao kad im se ovak nest desi

  • cerat_1 01.04.2017.

    Ja sam non stop na cesti i to vecinom po Zagrebu i fakat nekim ljudima treba uzeti kljuceve i baciti u prvi šaht, tako bi učinili uslugu i njima i svima oko njih. Strašno kako ljudi voze tj. ne voze.

  • Jackal1 30.03.2017.

    A znakovi postavljeni neposredno pred samom rupom.Bravo za pametne radnike i one koji dozvoljavaju takvu signalizaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare