Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Upali u tračnice: Njima čak ni pet znakova nije bilo dovoljno...

Vozači znaju voziti iza tramvaja, pa ne primijete da su u tijeku radovi. U srijedu oko 8 sati u zagrebačkoj Ilici vozač Peugeota upao je automobilom među tračnice

Foto: Čitatelj
64 komentara

Vozač ne samo da je krenuo u nedopuštenom smjeru po Ilici nego nije uopće primijetio golemu rupu okruženu mnoštvom radnika i oznake upozorenja, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije.

Foto: Čitatelj

U srijedu oko 8 sati u zagrebačkoj Ilici vozač Peugeota upao je autom među tračnice. Drugi čitatelj nam pojašnjava kako je ignorirao pet znakova upozorenja koji pokazuju da je promet ulicom zatvoren za automobile.

- Popravlja se tramvajska pruga i vozač je odlučio igrati se tramvajca i sletio u raskopanu prugu. Nasreću, nitko nije ozlijeđen - dodaje naš čitatelj. Ubrzo je stigla policija, a pozvali su i pauk, koji je vozilo izvukao. Promet Ilicom normaliziran je oko 8.30 sati. Jednaku sudbinu doživio je vozač taksija u utorak malo poslije 23 sata. Iz ZET-a upozoravaju vozače da se pridržavaju prometnih propisa.

Foto: Čitatelj

- Sva gradilišta su označena znakovima upozorenja. Apeliramo na vozače da se pridržavaju svih prometnih uputa, a u ovakvim neželjenim situacijama u koordinaciji s našim službama probleme otklanjamo u najkraćemu mogućem roku - kazali su nam u ZET-u.     

Možda vas zanima i ovo:
Message