To je to što me zanima!

Ups! Na zagrebačkoj obilaznici vozio u suprotnom smjeru

Policija je dobila dojavu oko 21.05 sati da se netko vozi u suprotnom smjeru od čvora Sv. Helena u smjeru istoka, a naši čitatelji su ga snimili kod odmorišta Plitvice
Vidi originalni članak

Vozači koji su se u četvrtak navečer zatekli na zagrebačkoj obilaznici (A3) ostali su u šoku kada su vidjeli da se u traci paralelno s njihovom, ali na drugoj strani neoprezni vozač vozi u suprotnom smjeru.

POGLEDAJTE VIDEO Vozi se u suprotnom smjeru po obilaznici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Javilo nam se nekoliko čitatelja koji su prošli pored njega.

- Snimili smo ga pored odmorišta Plitvice, ostali smo šokirani - rekla nam je čitateljica, a na snimci se jasno vidi kako mu u susret ide kamion koji mu trubi i blica sa svjetlima.

Policija je dobila dojavu oko 21.05 sati da se netko vozi u suprotnom smjeru od čvora Sv. Helena u smjeru istoka, nakon čega su odmah izašli na teren.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nickie 15.01.2021.

    Imao sam tri puta takvu situaciju kad mi je naletio auto iz zabranjenog smjera na zaobilaznici i to subotom u nočnim satima, zaključio sam da se vjerovatno radi o pijanim budalama koje se nakon izlaska alkoholizirani voze doma. Ali taj tren se smrzneš jer neznaš kako će budala reagirat i šta misli gdje se vozi.

  • sitnozubi 15.01.2021.

    ne do Bog sresti ovakvog na avtocesti ja sam imao sreće...

  • nori 🖖 15.01.2021.

    Što jedan,stotine !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare