To je to što me zanima!

USKOK upao u VSOA-u: Istražuju se vojni špijuni koji su u sustavu

Prikuplja se dokumentacija i istražuju se sumnje na račun vojnih obavještajaca, ali i nekoliko bliskih suradnika čelnog čovjeka te vojne agencije
Vidi originalni članak

Kako javlja Dnevnik Nove TV, USKOK je upao u Vojno sigurnosno-obavještajnu agenciju koju mjesecima trese skandal zbog nezakonitog trošenja državnog novca. 

Prikuplja se dokumentacija i istražuju se sumnje na račun vojnih obavještajaca, ali i nekoliko bliskih suradnika čelnog čovjeka te vojne agencije. 

PRETRAŽILI IM STANOVE FOTO Prevaranti u USKOK-u: Glumili policajce, varali građane i ukrali više od milijun kuna

Sumnja se da su vojni špijuni pronevjerili iznos od čak dva milijuna kuna, no moguće da taj iznos nije konačan. Riječ je o novcu za službena putovanja i zadaće u misijama. 

- Možemo vas izvijestiti kako se Vojna sigurnosno-obavještajna agencija očitovala da zbog zakonskih ograničenja nije u mogućnosti odgovoriti na pitanja koja ste postavili - poručili su iz MORH-a za Novu TV. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • nnjmkd 23.11.2022.

    Sudovi????? Kada ce sudovi doci na red?????? Nezakonita zapošljavanja, izmišljena radna mjesta, nepotizam, isplata putnih troškova i dnevnica, neovlašteno koristenje službenih automobila i mobitela, ljubavni odnosi., pogodovanje, trgovanje utjecajem, ....... ma nema šta nema!!!!!!

  • 23.11.2022.

    Država užasa. Vracaj jugu.

  • kormilar 23.11.2022.

    HDZ je stvorio ozračje da se ovakve stvari mogu masovno događati u RH! Nažalost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare