To je to što me zanima!

Uskoro sastanak SDSS-a o izlasku iz vladajuće koalicije?

Pupovac je potvrdio da razmišlja o odlasku iz vladajuće koalicije: 'To je bila reakcija koja je rezultat dužeg i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga i to je poruka koju smo morali poslati'
Vidi originalni članak

SDSS će uskoro održati sastanak na kojem će odlučiti ostaju li ili odlaze iz vladajuće koalicije, neslužbeno doznaje Media servis, a prenosi N1.

Podsjetimo, Milorad Pupovac u utorak je komentirao aktualne događaje. Spomenuvši spaljivanje lutke s njegovim likom na karnevalu u Kaštelima, Pupovac je rekao da se radilo o govoru mržnje.

DRUGI PUT U TRI DANA U Kaštelima ponovno zapalili 'Pupovca', planuo i 'Plenković'

- Ne mogu braniti svoju poziciju, a sve dalje nije stvar mog promišljanja već stranačkog rukovodstva, previše se toga nakupilo. Orkestrirana kampanja za ratne zločine koju vodi jedan gradonačelnik, i svi su je prihvatili... Tko ima obraza reći da ustaški pozdrav "Za dom spremni!", nije ustaški pozdrav i da to nije ista tradicija - rekao je Pupovac, dodavši da je stao na crtu, ali da je neće prijeći.

'VIŠE JE RAZLOGA' Milorad Pupovac: Razmišljam o izlasku iz vladajuće koalicije

Kasnije je u razgovoru za Media Servis potvrdio je da razmišlja o odlasku iz vladajuće koalicije.

- To je bila reakcija koja je rezultat dužeg i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga i to je poruka koju smo morali poslati - rekao je Pupovac Media Servisu.

PROZVAO HRVATSKE DUŽNOSNIKE Ivica Dačić o spaljivanju Milorada Pupovca: 'Dosta šale'

Ministar uprave Lovro Kuščević izjavio je u srijedu da se Vlada ne boji scenarija raskida koalicije sa SDSS-om jer nema nikakvog ozbiljnijeg razloga da bi se ta dobro funkcionirajuća koalicija raskinula, te smatra da predsjednik SDSS-a Milorad Pupovacnema razloga za ljutnju zbog spaljivanja njegove lutke na karnevalu u Kaštel Sućurcu jer se radilo samo o pokladnom vremenu

Idi na 24sata

Komentari 120

  • 07.03.2019.

    Neće on nikuda,pa nije valjda lud da reže granu na kojoj sjedi!!

  • tbogut 06.03.2019.

    Kada se izruguju sa našom Državom u njihovom glasilu onda je to satira, a kada maškare spaljuju lutku onda je to mržnja, idi "bre" što čekaš?!

  • pčela 06.03.2019.

    Druže Pupi,srbine po profesiji.Osobno bi bio jako sretan da izađeš iz koalicije sa HDZ-om (kao i većina hrvatskog naroda uostalom).No,bojim se da nismo te sreće jer tko bi srao po Hrvatima,tražio ustaše tamo gdje ih nema,TKO bi onda umjesto tebe širio govor mržnje?TKO?

Komentiraj...
Vidi sve komentare