To je to što me zanima!

Riječki biskup Uzinić o snimci na kojoj mlate migrante na granici: 'Sramim se što sam čovjek'

U objavi je istaknuo kako ga je sram što je čovjek jer "kao i mnogo drugoga što jedni drugima činimo, ali i onoga što ne činimo a trebali bismo, ljaga je na našem ljudskom licu"
Vidi originalni članak

Riječki nadbiskup mons. Mate Uzinić na svom Facebooku reagirao je na snimke koje je objavila RTL-ova Potraga, a na kojima maskirani muškarci palicama mlate migrante i tjeraju iz Hrvatske.

Uzinić je poručio kako je kao građanin Republike Hrvatske ožalošćen i postiđen snimkama, onime što one pokazuju te u kakvo "nas društvo pretvara to što pokazuju". 

PREMLAĆIVANJE LJUDI NA GRANICI Ministar Božinović o snimkama na kojima tuku migrante: 'Ne mogu to konkretno komentirati'

U objavi je istaknuo kako ga je sram što je čovjek jer "kao i mnogo drugoga što jedni drugima činimo, ali i onoga što ne činimo a trebali bismo, ljaga je na našem ljudskom licu". 

- I molim oproštenje i od Boga i svih onih u kojima on zbog nas trpi - napisao je nadbiskup. 

TUKLI IH BATINAMA I PALICAMA Načelnik Uprave za granicu o snimkama na kojima migrante tuku: 'Ne postoji ta zapovijed'

Podsjetimo, načelnik uprave za granicu Zoran Ničeno poručio je kako je Ravnateljstvo policije oformilo radnu skupinu koja će otići na teren, a ministar unutarnjih poslova Davor Božinović potvrdio je da je oformljen stručni tim koji će utvrditi što se dogodilo. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Slavonija 0407 09.10.2021.

    Pitam se jesi li ti Udbas, kad tako nesto pises...ako tako nastavimo, europa bi za 50 godina postati islamska.Ti i tvoji ste kao opasni tumor koji unistava samog sebe.

  • patron 07.10.2021.

    a nije te sram voljeti malu djecicu??????

  • 07.10.2021.

    Jadna izjava čovjeka koji vrši takvu službu ili bi mogli reći ne vidi dalje od nosa ili vidi ono što želi dok su se prodali vjeru i vjernike dok im je Bog novac i priklanjaju se zlu on daje ovakve izjave -

Komentiraj...
Vidi sve komentare