To je to što me zanima!

Matejev otac uživo iz Beograda: 'Optimizam mi je porastao otkad je stigla hrvatska policija'

Neslužbeno doznajemo i kako će se ponovno ispitati Matejevi prijatelji. Matejev otac Nenad rekao nam je kako je optimističniji sada kada je i hrvatska policija stigla u Beograd
Vidi originalni članak

Dvanaesti je dan potrage za nestalim Matejem Perišem. U Beograd je sinoć stigla i hrvatska krim policija koja će pomoći u potrazi.

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Beograda

Neslužbeno doznajemo i kako će se ponovno ispitati Matejevi prijatelji. Matejev otac Nenad rekao nam je kako je optimističniji sada kada je i hrvatska policija stigla u Beograd.

Otac i dalje vjeruje kako je njegov sin živ i kako će se zajedno vratiti u Split.

Neslužbeno doznajemo i kako će potraga ponovno biti preusmjerena na rijeku Savu jer u policiji smatraju kako je rješenja slučaja upravo u rijeci.

STIGLI U POMOĆ Hrvatska krim policija u Srbiji zbog nestanka Mateja Periša: Što im je sve dozvoljeno raditi

Potraga za nestalim Splićaninom ušla je u svoj 12. dan, a u potragu se sada uključuje i hrvatska policija koja je sinoć u MUP-u Srbije održala sastanak sa srpskim kolegama i ponudila im pomoć oko cijelog slučaja. Srpski kolege omogućili su im da pregledaju sve prikupljene informacije i dokaze, kao i snimke s nadzornih kamera na kojima je otac Nenad prepoznao svog sina.

ZABILJEŽEN SIGNAL? Srpski mediji tvrde: Posljednja lokacija Matejevog mobitela bila je na ušću Save u Dunav

Pretpostavlja se da se možda poskliznuo i pao u vodu, ali za sada o tome nema dokaza.

Nastavlja se i pretraga rijeke sonarom, pretražuje se korito Save, a policija češlja i obalu. U potragu su uključeni ljudi iz Mreže za opasnost Srbija koji pregledavaju teren termovizijskim kamerama.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Rosa56 12.01.2022.

    Jadni covik nedaj boze nikome normalno zivi nada I ona nas drzi u zivotu. Moja baka  do svoje smrti poslije rata  cekala sina da dode, I nije dala reci da je mrtav . 

  • Hiroo_Onoda 11.01.2022.

    To je izgleda neka posebna ekipa zlatne mladeži. U Hrvatskoj su svi domoljubi, ali u ovom slučaju nipošto ne možemo doznati čak niti inicijale. Izgleda da su brižni roditelji potegnuli mnogo veza kako bi zamračili gdje njihova djeca i kako potfutrana sa maminim i tatinim eurima slavi. Skupi alkohol i droga su čini se jedini razlog okupljanja, a ne neka 2022 koja je još mizernija od 2021. Nema tu puno mjesta za žalopojke. Sve je to uzročno posljedični kotač.

  • _MAX_ 11.01.2022.

    Vec je i pticama na grani poznato "Hrvatska policija, mito i korupcija".

Komentiraj...
Vidi sve komentare