To je to što me zanima!

Valerija se udala u Azovstalu, tri dana kasnije postala je udovica

Dragi moj, moj brižni mužu, bio si i bit ćeš najbolji. Ostalo mi je tvoje prezime, tvoja draga obitelj i sjećanje na zajedničko vrijeme, napisala je Valerija
Vidi originalni članak

Valerija i Andrija Karpilenko su se borili, rame uz rame u opkoljenoj čeličani Azovstal u Mariupolju. Tamo su se i vjenčali 5. svibnja. Čeličanu su Rusi i toga dana napadali.

Samo tri dana kasnije Andrija je ubijen. Njegova je supruga 11. svibnja na Facebooku objavila da je njezin voljeni "Brada" zauvijek zatvorio oči 8. svibnja.

CIVILI ZAROBLJENI Rođaci i pristaše boraca u Azovstalu mole za pomoć, Kijev radi na spašavanju ranjenih
- Bio si moj zakoniti muž tri dana, no ostat ćeš moja ljubav zauvijek. Dragi moj, moj brižni mužu, bio si i bit ćeš najbolji. Ostalo mi je tvoje prezime, tvoja draga obitelj i sjećanje na zajedničko vrijeme - napisala je Valerija i obećala pokojnom suprugu da će preživjeti opsadu i nastaviti živjeti za njih oboje.

Objavila je nekoliko zajedničkih fotografija i vjenčano prstenje koje su napravili od zlatnog papira.

Mariupolj je podsjetimo, gotovo pod ruskom kontrolom. Danima se vode bitke oko čeličane Azovstal. U njoj su bili zarobljeni i civili, ali ruske snage tvrde da su oni evakuirani. U čeličani su i brojni ranjeni vojnici, a Kijev i Moskva pregovaraju o njihovom spašavanju kao i o spašavanju ostalih ukrajinskih boraca koji se nalaze u tvornici.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ekscem 13.05.2022.

    1 : 25 000 je dobar omjer u korist Ukrajinaca?

  • čimbenik 13.05.2022.

    Eto njoj "boračke penzije" (ako preživi).

  • 13.05.2022.

    Takvi  su temelj čovječanstva.  U ljubavi i vjeri žive i spremni su i život dati za  otpor orkama i boljitak bližnjih. Svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare