To je to što me zanima!

Varga došao u DORH šepajući: Pao sam s krova i nije mi dobro

Razgovor je sam zatražio, a kako je najavio još u srijedu, učinio je to jer želi otkriti tko mu je dostavio sporne SMS-ove kojima je Zdravko Mamić mahao pred medijima dan prije svoje presude
Vidi originalni članak

Loše se osjećam, pao sam s krova, poručio je danas Franjo Varga okupljenim novinarima ispred zgrade Državnog odvjetništva u Osijeku.

Došao je u trenirci i šepajući. Ustvrdio je i kako nije došao davati iskaz, već po svoju opremu, piše Večernji list.

ZATRAŽIO JE SASTANAK Varga će progovoriti: 'DORH-u ću reći tko mi je dao SMS-ove!'

Pretpostavljalo se kako će Varga danas biti ispitan u osječkom DORH-u. Razgovor je sam zatražio, a kako je najavio još u srijedu, učinio je to jer želi otkriti tko mu je dostavio sporne SMS-ove kojima je Zdravko Mamić mahao pred medijima dan prije svoje presude. Vargu je, prema dogovoru, u zgradi odvjetništva dočekao USKOK-ov tužitelj Sven Mišković iz Zagreba. 

ŠPIJUNIRALI ŽENE? Nacional objavio poruke Brkića i Franje Varge: 'Ima li intime?'

Podsjetimo, Varga je optužen da je tu lažnu SMS prepisku između bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i jednog osječkog suca kreirao kako bi pomogao Mamiću u sudskom postupku protiv njega. Tvrdi da nije kriv.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Tiranosaurus 06.05.2019.

    Mnogi su pali s Marsa pa im nije niš

  • Usora1 06.05.2019.

    bice namjestao satelitsku da uhvati jos koju prepisku. koja budala je ovog sitnog krimosa pustila vanka?

  • DanielJanković 06.05.2019.

    Krenulo je... kad zasmrdi Remetinec, svi padaju s krova, bole ih leđa, anemija, sinkope. Još imaju i doktore koji pišu ispričnice za 100 eura, i tako sljedećih 20 godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare