To je to što me zanima!

Već dva dana traže malu Lisu: Otmičar ju je uzeo iz kolijevke

Kansas City: Više od stotinu policajaca pretraživalo je periferiju i šumu u sjevernom dijelu grada. Nemaju opis sumnjivca, mogućeg vozila ili nikakve izjave svjedoka..
Vidi originalni članak

Već dva dana traje napeta potraga za desetomjesečnom Lisom Irwin koja je u ponedjeljak kasno navečer nestala iz kolijevke u domu u Kansas Cityu. Strahuje se da je otmičar ušao u kuću kroz prozor i oteo Lisu iz krevetića, jer na prozoru ima znakova provale, prenosi Huffington Post.

Majka ju je posljednja vidjela oko 22.30 sati u ponedjeljak kad ju je stavila spavati. Oko 4 ujutro otac se vratio kući s posla i vidio da nema djevojčice. Odmah su pozvali policiju koja je pokrenula potragu.

Više od stotinu policajaca u utorak je pretraživalo periferiju i šumu u sjevernom dijelu grada, piše AP.

- Nadamo se da je djevojčica dobro i negdje u blizini, ali za sada koristimo sve moguće resurse - rekao je Darin Snapp iz policije Kansasa. U istrazi im pomaže i FBI, koji upozorava kako je moguće da je otmičar napustio državu. Iz policije kažu i da roditelji surađuju te da ništa ne upućuje na njihovu moguću upletenost. 

Policiji posao otežava i to što nemaju nikakav opis sumnjivca, vozila ili svjedoka otmice.

- To je frustrirajuće. Nadamo se da će netko pomoći s korisnom informacijom - dodao je Snapp.

Dobili su informaciju o čovjeku koji je hodao ulicom s djetetom u ruci, no utvrdili su da je informacija lažna, prenosi KCUR.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • LazarusRavenousBlood 10.10.2011.

    Potpuno isti slucaj bio je prikazan na seriji CSI-u.Samo sto je tamo "otmicar" ostavio pismo u koljevci da trazi otkupninu kako se nebi nesta posumnjalo.Na kraju se ispostavilo da su roditelji sve lazirali jer se dijete samo ugusilo dok ga je stariji brat trebao cuvati,roditelji nisu mogli dopustiti da im sin ode u maloljetnicki zatvor ili tako nesto (mislili su da je stariji brat ubio mladeg) i tako su iscenirali otmicu djeteta :D

  • Papar_3 05.10.2011.

    ovako,toplo se nadam da će se djetešce pronači živo i zdravo,i da neće imati traume..te da će ju roditelji ponovo moći priviti uza sebe.. .. a vi neki koji ovdje komentirate tj baljazgate gluposti za vas ću samo reći: pa zar nemate pametnijeg posla osim kenjati po drugima konstantno!! mislila sam da sam već svašta čula od vas kao ljude,ali opet ostavljate me bez teksta,toliko da mi nije jasno kako se neki uspiju samo i u ogledalo pogledati.. ..svima pa i vama od srca želim da vam se nikada u životu ne dogodi tragedija bilo koje vrste..

  • adsf 05.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare