News

Komentari 42

Već dva dana traže malu Lisu: Otmičar ju je uzeo iz kolijevke

Već dva dana traže malu Lisu: Otmičar ju je uzeo iz kolijevke

Kansas City: Više od stotinu policajaca pretraživalo je periferiju i šumu u sjevernom dijelu grada. Nemaju opis sumnjivca, mogućeg vozila ili nikakve izjave svjedoka..

Već dva dana traje napeta potraga za desetomjesečnom Lisom Irwin koja je u ponedjeljak kasno navečer nestala iz kolijevke u domu u Kansas Cityu. Strahuje se da je otmičar ušao u kuću kroz prozor i oteo Lisu iz krevetića, jer na prozoru ima znakova provale, prenosi Huffington Post.

Majka ju je posljednja vidjela oko 22.30 sati u ponedjeljak kad ju je stavila spavati. Oko 4 ujutro otac se vratio kući s posla i vidio da nema djevojčice. Odmah su pozvali policiju koja je pokrenula potragu.

Više od stotinu policajaca u utorak je pretraživalo periferiju i šumu u sjevernom dijelu grada, piše AP.

- Nadamo se da je djevojčica dobro i negdje u blizini, ali za sada koristimo sve moguće resurse - rekao je Darin Snapp iz policije Kansasa. U istrazi im pomaže i FBI, koji upozorava kako je moguće da je otmičar napustio državu. Iz policije kažu i da roditelji surađuju te da ništa ne upućuje na njihovu moguću upletenost. 

Policiji posao otežava i to što nemaju nikakav opis sumnjivca, vozila ili svjedoka otmice.

- To je frustrirajuće. Nadamo se da će netko pomoći s korisnom informacijom - dodao je Snapp.

Dobili su informaciju o čovjeku koji je hodao ulicom s djetetom u ruci, no utvrdili su da je informacija lažna, prenosi KCUR.

Najčitaniji članci