To je to što me zanima!

Vekić će sa Srbovim HSP-om koalirati u 4. izbornoj jedinici

Ivan Vekić će biti među nositeljima liste. Tako je Hrvatska straža, praktički, prva reagirala na HSP-ov poziv za "okupljanje desnice uoči parlamentarnih izbora"
Vidi originalni članak

Hrvatska straža, nedavno osnovana stranka kojoj je na čelu ratni ministar unutarnjih poslova Ivan Vekić, koalirat će s Hrvatskom strankom prava u IV. izbornoj jedinici, a Ivan Vekić će biti među nositeljima liste. Tako je Hrvatska straža, praktički, prva reagirala na HSP-ov poziv za "okupljanje desnice uoči parlamentarnih izbora".

- Vrijeme je da se ujedinimo te pozivam sve radikalne Hrvate da nam se priključe. Ovo je poziv i HDZ-u, mojoj bivšoj stranci iz koje su me dva puta isključivali samo da bi tamo Vladimir Šeks mogao govoriti da je on jedini utemeljitelj HDZ-a, kaže Ivan Vekić.

Daniel Srb, predsjednik HSP-a, najavio je da će se HSP-u uskoro pridružiti još nekolicina utemeljitelja HDZ-a. 

- Ovo je hrvatski treći put! Zabrinuti smo za smjer kojim Hrvatska ide. Različite igmanske inicijative zapravo u svom programu skriveno pokazuju želju za formiranjem nove jugoslavenske tvorevine. No, nas čekaju i druge opasnosti, poput činjenice da Hrvatska nekritično ide prema EU i da postoji opasnost da Hrvatsku u tom procesu za zelenim stolom izgubimo, kaže Daniel Srb. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • crna55bitch 18.10.2011.

    Punapodrška od hrvatskog ratnika,gospodine Vekiću!Vrijeme je da Hrvati ponovo nakon 2000-te uđu u HDS.Za Domovinu i Vjeru u Boga spremni!

  • kurtlarVadisi 17.10.2011.

    samo naprijed,Vekiću! za razliku od pljačkaša i veleizdajnika iz SDPa,HDZa i HNSa,ti nisi od ove države ukrao niti jednu kunu,častan čovjek i još časniji ratnik i domoljub! i ne vjeruj lažnim anketama kuku-riku-lele-nama stranki,ja znam jako puno ljudi koji će glasati za desnu koaliciju!

  • Vlado Domjanović 17.10.2011.

    bravo vekiću naprijed okupi desnicu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare