To je to što me zanima!

"Vi mene zafrkavate? Zaista sam dobila stan u Zagrebu?"

Ljubica Horvat (56) osvojila je u nagradnoj igri 24sata u ožujku 2012. godine stan od 53 kvadrata u Zagrebu. Danas u njemu živi zajedno s kćeri
Vidi originalni članak

Jako sam zadovoljna. Stan je super, ne može biti bolje. Uredila sam ga i preselila se u njega s kćeri, rekla nam je Ljubica Horvat (56).  

U nagradnoj igri 24sata u ožujku 2012. godine osvojila je dvosobni stan u Zagrebu. Od čak 128.000 pristiglih kuverti baš njenu je izvukla pjevačica Lea Dekleva.

Da bi osvojila stan, Ljubica je tad prikupila potrebnih 14 kupona i postala ponosna vlasnica stana od 53 kvadrata u Ilici s prostranom terasom od 27 kvadrata. Zagrepčanka je tad sretnu vijest primila na poslu.  

- Ma zezate me, ne zezate, ne? Stvarno? Ma to je neka šala... Ma ja ću pasti u nesvijest ako je to istina, jer evo upravo stojim. Nevjerojatno... - nije mogla skriti oduševljenje Ljubica. Uporno je mislila kako je zafrkavamo.

Tamo sam se preselila. Super je, ne može bolje. I dalje igram nagradne igre i svima govorim neka igraju

Ova čistačica na Filozofskom fakultetu po ključeve stana došla je s kćerima i kolegicama s posla. Dojmovi joj se ni tada, početkom svibnja 2012. godine, nikako nisu smanjivali.  

- Šampanjac je na hlađenju. Nisam mogla vjerovati da sam stvarno osvojila stan pa sam čekala da uđem u njega i uvjerim se na vlastite oči da ovo nije san - uzbuđeno je tada govorila.  

'Na preuzimanje ključeva došla sam s dvije kćeri, susjedom i nećakinjom. I broj telefona sam preselila u stan'

Danas kaže kako nema što reći loše. Odaje nam kako su joj neki govorili da je sve namješteno.  

- Plašili su me porezom, pa govorili da to baš nije tako. Pokazalo se da nisu u pravu - opisuje i zaključuje da i dalje redovito kupuje 24sata i igra nagradne igre.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • silent_ninja 02.06.2016.

    dajte meni stan i kupovat cu vase novine svaki dan do kraja zivota... posaljem vam podatke na mail pa da rijesimo dokumentaciju, nadam se da necu morat placat porez na stan, ipak nemam toliko .. za lokaciju pozeljan bi bio zg ili neki priobalni grad, ali bilo gdje moze.. unaprijed zahvaljujem

  • 01.06.2016.

    Ma koji stan a dužni su ko Grčka. Prvo platite porez Državi a onda lažite...

  • menart 01.06.2016.

    jadne novinice. koji blam! pa zar ne vidis da sam sebe vridjas? ne valjaju mu ili njoj novine al ima nickname... davim se od smija... smisnih judi

Komentiraj...
Vidi sve komentare