Obavijesti

News

Komentari 5

"Vi mene zafrkavate? Zaista sam dobila stan u Zagrebu?"

"Vi mene zafrkavate? Zaista sam dobila stan u Zagrebu?"
2

Ljubica Horvat (56) osvojila je u nagradnoj igri 24sata u ožujku 2012. godine stan od 53 kvadrata u Zagrebu. Danas u njemu živi zajedno s kćeri

VIDEO

Jako sam zadovoljna. Stan je super, ne može biti bolje. Uredila sam ga i preselila se u njega s kćeri, rekla nam je Ljubica Horvat (56).  

U nagradnoj igri 24sata u ožujku 2012. godine osvojila je dvosobni stan u Zagrebu. Od čak 128.000 pristiglih kuverti baš njenu je izvukla pjevačica Lea Dekleva.

Da bi osvojila stan, Ljubica je tad prikupila potrebnih 14 kupona i postala ponosna vlasnica stana od 53 kvadrata u Ilici s prostranom terasom od 27 kvadrata. Zagrepčanka je tad sretnu vijest primila na poslu.  

- Ma zezate me, ne zezate, ne? Stvarno? Ma to je neka šala... Ma ja ću pasti u nesvijest ako je to istina, jer evo upravo stojim. Nevjerojatno... - nije mogla skriti oduševljenje Ljubica. Uporno je mislila kako je zafrkavamo.

Tamo sam se preselila. Super je, ne može bolje. I dalje igram nagradne igre i svima govorim neka igraju

Ova čistačica na Filozofskom fakultetu po ključeve stana došla je s kćerima i kolegicama s posla. Dojmovi joj se ni tada, početkom svibnja 2012. godine, nikako nisu smanjivali.  

- Šampanjac je na hlađenju. Nisam mogla vjerovati da sam stvarno osvojila stan pa sam čekala da uđem u njega i uvjerim se na vlastite oči da ovo nije san - uzbuđeno je tada govorila.  

'Na preuzimanje ključeva došla sam s dvije kćeri, susjedom i nećakinjom. I broj telefona sam preselila u stan'

Danas kaže kako nema što reći loše. Odaje nam kako su joj neki govorili da je sve namješteno.  

- Plašili su me porezom, pa govorili da to baš nije tako. Pokazalo se da nisu u pravu - opisuje i zaključuje da i dalje redovito kupuje 24sata i igra nagradne igre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici