To je to što me zanima!

VIDEO Jako nevrijeme pogodilo Istru: 'Kiša se pretvorila u tuču, cijeli kafić je bio poplavljen'

Jučerašnja fronta donijela je jučer kišu u zapadnu i južnu Istru, a danas su istok i jugoistok poluotoka pogodili izraženi pljuskovi
Vidi originalni članak

Bio sam na terenu u Žminju, taman smo krenuli raditi, a onda se naoblačilo i krenulo je grmjeti. Pala je jaka kiša koja se brzo pretvorila u tuču. Nevrijeme je trajalo dobrih sat vremena, rekao nam je čitatelj koji je snimio nevrijeme u Žminju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sklonili smo se u jedan lokal u Žminju, a onda je voda počela ulaziti unutra. U jednom trenutku je voda u lokalu dosezala do gležnja. Došli su lokalci s pumpom za ispumpavanje vode, međutim cijeli kafić je bio poplavljen. Djelatnici su isključili sve elektronske uređaje iz struje. Nakon sat vremena situacija se blago smirila, no kiša je nastavila padati - kaže čitatelj.

Meteoalarm izdan za cijelu Hrvatsku 

Za cijelu Hrvatsku je danas izdan žuti meteoalarm, osim za Slavoniju, za koju je izdan narančasti.

BUJICE I POPLAVE VIDEO Kiša poharala Istru, u centru Pule srušilo se i drvo

Kako piše Istramet, nakon jučerašnje fronte koja je donijela kišu u zapadnu i južnu Istru, izraženi pljuskovi pogodili su danas istok i jugoistok poluotoka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas je za unutrašnjost Hrvatske najavljeno promjenjivo oblačno vrijeme, mjestimice s kišom i pljuskovima s grmljavinom koji lokalno mogu biti izraženiji, osobito u Slavoniji i Baranji. Za Jadran je najavljeno djelomice sunčano vrijeme, ali ne posve stabilno uz poneki lokalni pljusak. 

Zbog udara groma je na dvije lokacije u Istri izbio i požar. Kako javlja Hrvatska vatrogasna zajednica, stanje je pod kontrolom i jedan je ugašen, a drugi će biti uskoro. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • uroš blesavi 20.08.2022.

    Gotovo je smak svijeta,potopilo kafanu sljedece tko zna😗

  • sveinista 20.08.2022.

    Pocela ulazit voda u kafic koji ima pad prema vratim, bas cudno.

  • Alois 20.08.2022.

    Bjeze turisti konec 3 mjeseci sezone🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare