To je to što me zanima!

VIDEO Policija o naguravanju na Trgu: Privedeni su Austrijanac i Francuz, pružali 'aktivan otpor'

Iz policijskog priopćenja nije jasno čemu su pružali otpor, odnosno što je prethodilo policijskom postupanju, i koje su to naredbe dva stranca od policije dobili. PU kaže da nije riječ o sudionicima prijavljenih prosvjeda
Vidi originalni članak

Nakon današnje molitve na Jelačićevu trgu u Zagrebu i protuprosvjeda došlo je do naguravanja u što se uključila i policija, koja je objavila priopćenje o svom postupanju oko 10 sati.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas, 3. veljače u jutarnjim satima na Trgu bana Josipa Jelačića, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke uporabili su sredstva prisile nad dvojicom muškaraca stranih državljana (Francuska i Austrija) koji su pružali aktivan otpor te nisu postupali po naredbama policijskih službenika. Dvojac je priveden u službene prostorije policije zbog utvrđivanja svih okolnosti. Prema dosad prikupljenim informacijama ne radi se o osobama koje su bili sudionici prijavljenih prosvjeda na navedenoj lokaciji, stoji u policijskom priopćenju naslova "Nisu postupali po naredbama policije dovedeni u službene prostorije". Utvrđuju se sve okolnosti, također piše. 

SRAMOTNE PORUKE S TRGA Molitelji ogradili dio Trga bana Jelačića samo za muškarce! 'Ne možete unutra, to nije za žene'

Podsjetimo, odjednom je došlo do naguravanja, kako pokazuje i naš video, nije poznato što je tome prethodilo. Sve se odvijalo neposredno nakon što je završilo molitveno okupljanje na Trgu bana Jelačića. Na suprotnoj su strani bili, također brojni, prosvjednici s bubnjevima i transparentima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 168

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • MBajic1 03.02.2024.

    a gdje su rus i bosanac

  • bernardi 03.02.2024.

    svi vi ste obicni balkancerosi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare