To je to što me zanima!

VIDEO Snažno nevrijeme je pogodilo Zagreb i okolicu: Puše jak vjetar, kiša poplavila ceste

U večernjim satima u petak je snažno nevrijeme zahvatilo Zagreb i okolicu. Građane je uznemirila jaka grmljavina, ali i kiša zbog kojih se stvaraju bujice
Vidi originalni članak

Jako nevrijeme pogodilo je u petak oko 20 sati Zagreb i okolicu. Građane je uznemirila jaka grmljavina, popraćena snažnim vjetrom i kišom. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zapadno od Zagreba pala je jaka kiša što je prozročilo i bujice na cestama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) javlja kako je na snazi meteoalarm na zagrebačkom i karlovačkom području zbog grmljavine i munja. 

Ružno vrijeme nastavit će se i sutra. 

- U većini krajeva djelomice sunčano, no u prvom dijelu dana na zapadu unutrašnjosti oblačnije. Uglavnom će u središnjim i gorskim krajevima mjestimice pasti malo kiše, a u unutrašnjosti Dalmacije i Istre poslijepodne lokalni pljuskovi s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni. Na sjevernom Jadranu slaba do umjerena bura, podno Velebita lokalno i jaka, a u Dalmaciji sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka između 12 i 17 °C, na Jadranu ponegdje malo viša. Najviša dnevna temperatura od 23 do 28 °C, na zapadu unutrašnjosti malo niža - javlja DHMZ. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • IzRu001 14.05.2022.

    Ma samo neka udara po krvatima 😂😂😂😂😂

  • Dalibor0704 14.05.2022.

    Na obilaznici je bila kolona od 200 kilometara, stanovnici ZG-a bježali od munja, bacali se u jarke radi gromova. Malo smanjite doživljaj, jer obično lakše nevrijeme ne izaziva toliku paniku.

  • Cipelcug 14.05.2022.

    Po Zagrebu pada kiša, a mi prigorci moramo trošiti vodu za zalijevanje vrtova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare