To je to što me zanima!

VIDEO Svjedočanstva iz pakla na A1: 'Trčali su po autocesti, jedan se htio sakriti u aute'

Policija je upucala dvojicu u velikim neredima na autocesti nakon derbija. Tvrde da ih je napalo više stotina torcidaša koji su namjerno blokirali promet na povratku u Split
Vidi originalni članak

Nakon utakmice Hajduka i Dinama u Zagrebu, na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca nastali su veliki neredi nakon što su se navijači Torcide sukobili s policajcima. Kompletna autocesta između Lučkog i Karlovca satima je bila zatvorena.

Pogledajte video: Veliki neredi na A1

Policija pucala na torcidaše, ranila dvojicu

Zagrebačka policija objavila je da je više od 1000 torcidaša prilikom povratka u Split namjerno stalo kod odmorišta Desinec i blokiralo autocestu. Potom je, tvrdi policija, više stotina huligana napalo policiju koja je uzvratila vatrenim oružjem.

LETJELE ČAŠE, PEPELJARE... Pogledajte snimku: Totalni kaos nakon derbija! Bad Blue Boysi napali policiju kod Maksimira

Propucana su dvojica, izvan su životne opasnosti. U neredima je ozlijeđeno i desetak policajaca.

VIDEO: Policajac i navijač na A1

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Policijski auti svakih pet minuta'

Vraćao sam se s djetetom iz Slavonije. Kod Jastrebarskog je počeo kaos. Svi su počeli usporavati i paliti sva četiri. Nismo znali što se događa, ispričao nam je čitatelj koji se našao u kaosu na autocesti.

- U daljini smo vidjeli policiju. Prije toga je desetak ljudi, vjerojatno navijači, protrčalo autocestom prema naprijed. Iza njih su počeli dolaziti auti policije i hitne. Svakih pet minuta dolazili su policijski auti pod rotirkama - priča nam čitatelj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je hrpu policije i barem desetak kombija Hitne. Nitko nam ništa nije govorio. Samo smo stajali tamo dva i pol sata. Jedan dečko je trčao i pokušao ući u neki automobil kako bi se sakrio, nitko ga nije htio pustiti pa se vratio i nestao. Nismo ga više vidjeli. Neki su se vraćali s odmorišta, imali su navijačke majice Torcide. Policija je zatvorila odmorište Desinec i nakon dva i pol sata su nas tek počeli puštati. Interventna je provjeravala svaki auto. Na zaustavnoj traci je bilo sve puno policije i nekoliko napuštenih auti, na jednom sam vidio kako visi šal Torcide - ispričao nam je čitatelj.

POLICIJA O NEREDIMA NA A1 VIDEO Više od 1000 torcidaša blokiralo A1, napali policajce koji su propucali dva čovjeka!

Sve puno Hitne

Totalna blokada autoputa zahvatila je i drugog čitatelja.

- Ma tri sata smo stajali, sve su blokirali i zaustavili. Išao sam prema svojoj firmi. Čuo sam o čemu se radi, počeo je pljusak, sve je bilo puno hitne i policije - rekao nam je čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 302

  • mislim 23.05.2022.

    U rtl direkt dodje profesor Lalić i govori kako ništa nevalja u Dinamu i državi samo ti mladi ljudi iz Splita su nekakvi buntovnici i bore se za neka prava a nekaže da ti isti su dočekali i razbili bus sa igračima prije mjesec dana ako su to morali radit u Zagrebu gdje su se branili po njmu zašto to rade u Splitu damo su na svom niko ih nemaltretira ovo je nečuveno šta je čovjek izpričo i koliko se okomio na Dinamo i njemu smeta što smo bajbolji žalosno od intelektualca još žalosnije od urednika koji ga je pozvo da nešto kaže kao stručnja iz društvenih znanosti

  • gvagec 23.05.2022.

    Leže ka srdele, eto vidiš da se može ....................

  • 23.05.2022.

    To su ljudski izrodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare