To je to što me zanima!

VIDEO Vučić se obraća s krova zgrade: 'U srijedu ćemo objaviti izvanredne vijesti za građane'

Nemamo vremena za gubljenje kada je u pitanju naša Srbija. Zato ćemo u narednim danima izaći s novim planovima, programima, velikim idejama, ali i izvanrednim vijestima za naše građane, poručio je Vučić
Vidi originalni članak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima u videu koji je snimljen na krovu predsjedničke zgrade u Beogradu. Na krov je i stol za kojim, osim njega, sjede i premijerka Srbije Ana Brnabić te potpredsjednik vlade i ministar financija Siniša Mali. Vučić pije sok, a na stolu je i zdjela puna trešanja.

Na početku je Vučić rekao da je prošlo točno deset dana otkad je "pozvao one koji prosvjeduju na ulicama i koji su iznosili određene zahtjeve da dođu na razgovore". Tijekom cijelog videa Brnabić i Mali šute.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Nisu se javili, nisu zainteresirani da razgovaramo. Žao mi je zbog toga i mislim da je to velika greška, u demokratskim društvima stvari se rješavaju razgovorom - rekao je Vučić.

UZAVRELO NA KOSOVU Vučićevi manevri: 'Želi maknuti fokus s unutarnjih problema, a i boji se da će završiti kao Sloba'

- Mi imamo sve vrijeme svijeta da čekamo na te razgovore, nastavit ćemo to činiti jer su razgovori najvažniji. Kompromis je uvijek dobra riječ. Vjerujem da će se ipak netko ohrabriti da počne razgovarati, to će biti veliko dostignuće za naše društvo. S druge strane, nemamo vremena za gubljenje kada je u pitanju naša Srbija. Zato ćemo u narednim danima izaći s novim planovima, programima, velikim idejama, ali i izvanrednim vijestima za naše građane - rekao je Vučić.

BIO I U PLAYBOYU Aca Playboy maca! Šire se stari intervjui za erotske magazine: 'Nisam radikalan u krevetu'

Dodao je i kako će sve detaljnije objaviti u srijedu.

- Ljudi će, uvjeren sam, biti jako zadovoljni - poručio je Vučić.

- Pozivam Srbiju da se ujedini. U srijedu, prije dolaska indijske predsjednice ili neposredno nakon, građani Srbije imat će mnogo važnih vijesti, kako političkih tako i ekonomskih i svih drugih - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • republika DALMACIJA 1234 10.06.2023.

    ALEKSANDAR VUCIC MY IMPERATOR I LOVE YOU 💪💪💪

  • anniviivve54321 06.06.2023.

    Nadam se da sada srbi znaju tko ih vodi. Vučićeva politika je laž, mržnja nesrba, stvaranje ćevapdžija i maloljetnih zločinaca, obila mu se o glavu, dok on i dalje bezbrižno "sedi" u predsjedničkoj fotelji, uništava srbiju.  

  • Vlad 05.06.2023.

    Kad uzmemo u obzir cijenu trešanja ovo njihovo naslikavanje s tim voćem je razmetanje kako im dobro ide :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare