To je to što me zanima!

Vidović Krišto o pucanju veze s Domovinskim pokretom: Imam tri načela od kojih ne odustajem

Riječ o pritiscima koji su bili ispod pristojne političke razine,koji su kolegu Vrkljana i mene sprječavali da u svoje osobno ime te u ime Domovinskog pokreta ostvarimo zbiljske i korjenite reforme, kaže Krišto
Vidi originalni članak

Karolina Vidović Krišto i Milan Vrkljan trebali su više detalja o izlasku iz Domovinskog pokreta objaviti tek sutra, no Krišto je za Večernji list ipak progovorila o razlozima rakola te ukratko dodala da nikog iz stranke ne želi vrijeđati ili prozivati te da joj to nije u karakteru.

Govoreći o spletkarenjima i pritiscima rekla je: 

- Riječ o pritiscima koji su bili ispod pristojne političke razine, onim pritiscima koji su kolegu Vrkljana i mene sprječavali da u svoje osobno ime te u ime Domovinskog pokreta ostvarimo zbiljske i korjenite reforme koje su Hrvatskoj i hrvatskom društvu neophodne. Tu prije svega mislim na vladavinu pravu, bezuvjetnu borbu protiv korupcije i socijalnu pravdu - kazala je Vidović Krišto i dodala kako su to njezina tri načela zbog kojih je ušla u politiku i od njih nikada neće odstupiti. 

RASKOL NA DESNICI Karolina Vidović Krišto i Vrkljan napuštaju Domovinski pokret: 'Duboka država opet djeluje'

NIje htjela govoriti je li Miroslav Škoro taj koji ju je sputavao u radu.

- Prerano je za govoriti o tome. Kao što sam rekla ne želim protiv nikoga pričati ad hominem, ali mogu reći da će sa svim detaljima javnost i novinari biti upoznati u četvrtak na konferenciji za mediju na koju su svi pozvani. Tamo ćemo pričati otvorenije - dodala je Vidović Krišto. Nije htjela još govoriti o budućem radu u Saboru.

'POKUŠAJ ŠIRENJA STRAHA' Ministarstvo gospodarstva: 'Domovinski pokret širi laži'

Neslužbeno, cijeli sukob u Domovinskom pokretu traje već neko vrijeme, a sve su uzrokovala ideološka neslaganja. Na tom tragu je i Vrkljanova izjava.

- Naš odlazak je pitanje časti i dostojanstva, odnosno pitanje vizije kako stranka treba izgledati i funkcionirati - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 227

  • lignja12 07.01.2021.

    Mislim da ovo nije bilo ni vrijeme ni mjesto za ovakav istup. Sramotno je da netko isprofiliran poput cijenjene Vidović Krišto može izmanipulirano poslušati osobu koja je pobornik gospodina Beroša. Nitko njih nije silio niti je itko njima nametao ovakvu politiku. U trenutku kada velika većina ljudi nema krov nad glavom, Vrkljan i Krišto rade predstavu pred svima, umjesto da se ugledaju na svoje kolege iz kluba koji su svaki dan na terenu. Zamislite kakva osoba morate biti da na jednoj strani javno iznosite činjenice protiv HDZ-a te na drugoj strani daješ ruku istom zastupniku tog istog HDZ-a i to preko osobe kojoj je izglasano nepovjerenje.

  • crnimile 06.01.2021.

    ma sve je to isto i ovi i oni nema tu pomaka nama

  • marioantoneli 06.01.2021.

    Pa dali je moguće da će Vidović Krišto i Vrkljan u hdz!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare