Obavijesti

News

Komentari 270

Karolina Vidović Krišto i Vrkljan napuštaju Domovinski pokret: 'Duboka država opet djeluje'

Karolina Vidović Krišto i Vrkljan napuštaju Domovinski pokret: 'Duboka država opet djeluje'

Milan Vrkljan i Karolina Vidović Kažu kako postoje minimumi političkog standarda ispod kojih ne žele ići. Iz Domovinskog pokreta poručili su da se nadaju da ovaj dvojac neće biti prvi žetončići HDZ-a

VIDEO

Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta, napisao je Vrkljan na svome Facebook profilu.

- Razlika u pogledima Karoline Vidović Krišto i mene s jedne, te Miroslava Škore i Marija Radića s druge strane, je u tome da mi smatramo da su potrebne korijenite političke promjene u hrvatskom društvu, te da tim promjenama mora biti podređen cjelokupni politički rad - ustvrdio je te dodao da su promjene moguće ako se stvori jaka politička opcija, vjerodostojna u svom političkom djelovanju, bez ikakvih trgovačko-nagodbenjačkih motiva.

Zagreb: Tribina Liječništvo i zdravstvo - programi, rješenja, obećanja

Vrkljan je ustvrdio kako su "zbog djelovanja na istinskim promjenama u Hrvatskoj, Vidović Krišto i on osobno već nekoliko mjeseci izloženi različitim pritiscima i spletkarenjima unutar Domovinskog pokreta kako bi ih se ušutkalo i spriječilo u političkom radu".

- U više sam navrata u razgovoru s Miroslavom Škorom i na ovom mjestu isticao minimum političkih standarda ispod kojih osobno neću ići - poručio je Vrkljan.

Zagreb: Konferencija za medije Domovinskog pokreta

Bivšim kolegama u klubu Domovinskog pokreta, Vrkljan i Vidović-Krišto poželjeli su sve najbolje u osobnom i političkom životu te najavili konferenciju za novinare na kojoj će o svemu detaljnije izvijestiti.

'Nadamo se da Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a'

Iz Domovinskog pokreta poručili su u utorak kako se nadaju da, nakon što su njihov saborski Klub zastupnika napustili Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto, oni neće postati prvi žetončići HDZ-a.

Zagreb: Miroslav Škoro o sudskoj presudi u aferi Fimi medija

- Klub zastupnika Domovinskog pokreta nastavit će funkcionirati s deset članova na ostvarenju naše ideje o rušenju duopola i duboke države, o vraćanju hrvatske države narodu i ujedinjenju srodnih političkih snaga - naveli su iz Domovinskog pokreta na svom Facebook profilu i dodali da su ih Vrkljan i Vidović Krišto o svom potezu obavijestili putem Facebooka.

Napisali su i da "Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP", a da je "Karolina Vidović-Krišto je tek kolateralna žrtva, koju je vješto izmanipulirao". 

- Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a. Želimo im svu sreću u budućem političkom i osobnom životu. Ako imamo isti cilj i dobre namjere, putevi će nam se opet spojiti - poručili su iz DP-a.

Saborski zastupnici Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto izvijestili su u utorak da izlaze ih Kluba zastupnika Domovinskog pokreta zbog razlike u pogledima i želje za korjenitim političkim promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 270
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa