To je to što me zanima!

Vitez Reiner tražio je mišljenje može li povremeno biti liječnik. To mora upisati i u imovinsku

Do 1. listopada 2022. sam primao u prosjeku oko 2.600,00 eura, a prestankom rada na Medicinskom fakultetu primam u KBC Zagreb prosječno 2.800,00 eura mjesečno, naveo je Reiner
Vidi originalni članak

HDZ-ovac, akademik Željko Reiner zatražio je mišljenje od Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa vezano uz obavljanje poslova u KBC-u Zagreb za vrijeme trajanja mandata. 

Kako doznajemo, Povjerenstvo je dalo mišljenje da Reiner može povremeno i privremeno obavljati poslove liječnika  u Zavodu za bolesti metabolizma KBC Zagreb. Za navedeno može primati naknadu, koju je dužan prijaviti u imovinskoj kartici. 

Inače, u imovinskoj kartici već je upisano kako je Reiner liječnik specijalist za unutarnje bolesti - vd pročelnik Zavoda za bolesti metabolizma u KBC-u Zagreb. 

Navedeno je da od 1. listopada 2022. godine potpredsjednik Reiner plaću prima u KBC-u Zagreb: "Primao sam u prosjeku oko 2.600,00 eura, a od 1. listopada prestankom rada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu primam u KBC Zagreb prosječno 2.800,00 eura mjesečno", naveo je u Imovinskoj kartici.

- Eventualnu razliku do visine plaće potpredsjednika Hrvatskog sabora primam u Hrvatskom saboru, što je prema dosadašnjim isplatama prosječno oko 50 eura mjesečno, dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare