Obavijesti

News

Komentari 0

Vitez Reiner tražio je mišljenje može li povremeno biti liječnik. To mora upisati i u imovinsku

Vitez Reiner tražio je mišljenje može li povremeno biti liječnik. To mora upisati i u imovinsku

Do 1. listopada 2022. sam primao u prosjeku oko 2.600,00 eura, a prestankom rada na Medicinskom fakultetu primam u KBC Zagreb prosječno 2.800,00 eura mjesečno, naveo je Reiner

VIDEO

HDZ-ovac, akademik Željko Reiner zatražio je mišljenje od Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa vezano uz obavljanje poslova u KBC-u Zagreb za vrijeme trajanja mandata. 

Kako doznajemo, Povjerenstvo je dalo mišljenje da Reiner može povremeno i privremeno obavljati poslove liječnika  u Zavodu za bolesti metabolizma KBC Zagreb. Za navedeno može primati naknadu, koju je dužan prijaviti u imovinskoj kartici. 

Inače, u imovinskoj kartici već je upisano kako je Reiner liječnik specijalist za unutarnje bolesti - vd pročelnik Zavoda za bolesti metabolizma u KBC-u Zagreb. 

Navedeno je da od 1. listopada 2022. godine potpredsjednik Reiner plaću prima u KBC-u Zagreb: "Primao sam u prosjeku oko 2.600,00 eura, a od 1. listopada prestankom rada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu primam u KBC Zagreb prosječno 2.800,00 eura mjesečno", naveo je u Imovinskoj kartici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Eventualnu razliku do visine plaće potpredsjednika Hrvatskog sabora primam u Hrvatskom saboru, što je prema dosadašnjim isplatama prosječno oko 50 eura mjesečno, dodao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dvoje mrtvih kod Varaždina! Quadom su sletjeli u Bednju, policija objavila detalje nesreće
POGINULA DVA MUŠKARCA

Dvoje mrtvih kod Varaždina! Quadom su sletjeli u Bednju, policija objavila detalje nesreće

Dvojica muškaraca starosti 33  i 39 godina vozili su se quadom i u jednom trenutku s ceste su sletjeli u rijeku Bednju. Obojica su smrtno stradala.

VIDEO Pogledajte najskuplji traktor na sajmu u Gudovcu! Ova mrcina košta 350.000  €
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte najskuplji traktor na sajmu u Gudovcu! Ova mrcina košta 350.000 €

Najatraktivniji i najskuplji traktor izložen na sajmu je Fendt 942 Vario. Proljetni sajam u svom 25. izdanju prvi je put produljen na četiri dana. Jedna od atrakcija sajma su i Izidora i Izidor, zaštitnici ratara
VIDEO Zagrepčanka Ivana opet je hit u Gudovcu: Muški me se boje, a dolazimo i na sahrane!
POZIRA UZ MRCINE

VIDEO Zagrepčanka Ivana opet je hit u Gudovcu: Muški me se boje, a dolazimo i na sahrane!

GUDOVEC Ivana radi u tvrtki za organizaciju evenata. Kako nam je rekla lani, organiziraju sve, od vjenčanja do sprovoda, a otkrila je i kako je se muškarci boje. Ove godine pozirala je uz najskuplji traktor na sajmu - Fendt 942 Vario od 350.000 eura i kombajn Massey Ferguson 7345 S PL, kombajn prvi put izložen u Hrvatskoj koji vrijedi 240.000 eura