To je to što me zanima!

Sliško ide u Remetinec: Dobio mjesec dana istražnog zatvora

Noćni obračun ispred Esplanade: Hrvoje Petrač udario je svog napadača, no pao je i slomio nogu. Odvezli su ga u Klinički bolnički centar Zagreb. Vjeko Sliško ide u istražni zatvor
Vidi originalni članak

Vjeko Sliško je utorak bio na ispitivanju u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. DORH je sucu istrage nakon ispitivanja podnio prijedlog za određivanjem istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Postoji osnovana sumnja da je 30-godišnji osumnjičenik 12. listopada 2019. oko 22,25 sati ispred jednog hotela u Zagrebu, prišao drugom hrvatskom državljaninu i uputio mu prijeteće riječi koje su kod njega izazvale strah za vlastiti život te ga potaknule na obrambenu reakciju nakon čega je osumnjičenika udario šakom u glavu. Osnovano se sumnja da je osumnjičenik potom, koristeći fizičku i dobnu nadmoć, u više navrata udario šakama oštećenika uslijed kojih je on pao na tlo gdje ga je osumnjičenik nastavio udarati. Oštećeni hrvatski državljanin u opisanom je događaju zadobio teške tjelesne ozljede - priopćio je DORH. 

SUKOB PRED HOTELOM Petrač prijavljen za remećenje reda i mira, a Sliško za nasilje

Sudac istrage je  prihvatio zahtjev DORH-a i Slišku u utorak popodne odredio mjesec dana istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na jednog svjedoka.

NOĆNI OBRAČUN U ZAGREBU Hrvoje Petrač: Prijetio mi je; Vjeko Sliško: Ja sam žrtva!

- Mi ćemo se žaliti na tu odluku - rekao je Sliškov odvjetnik Milko Križanović. 

NE OTKRIVAJU IME Policija: Napadač na Hrvoja Petrača otprije nam je poznat

Podsjetimo, Sliško je osumnjičen za napad na Hrvoja Petrača ispred hotela u Zagrebu. Petrač je završio u bolnici, a liječnici su utvrdili da mu je slomljena potkoljenica. 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • statibi 18.10.2019.

    Petrac prvi udari i onda slisko ide u zatvor,cuj ovo petrac se bojao za zivot pa je prvi udariohahaha,strasno strasno

  • salkomalo 17.10.2019.

    Drugi put neka isprebija neku djevojku bez kriminalnog dosjea, sigurno ide kući a ne u istražni!

  • purger 1973 16.10.2019.

    Znači; grupno silovanje maloljetnice sloboda, a kad natučeš tajkuna lopova i kriminalca jednomjesečni pritvor- STAMOTA HRVATSKOG PRAVOSUĐA

Komentiraj...
Vidi sve komentare