To je to što me zanima!

'Vjerojatno ne želi gayeve jer su uništili apartman orgijama'

Nakon sto je brazilski turist objavio kako su ga diskriminirali zbog seksualne orijentacije u Zadru, sin vlasnika apartmana rekao nam je kako su nepovjerljivi zbog neugodnih iskustava...
Vidi originalni članak

Brazilac Fabiano Vallim požalio se na Twitteru kako su mu u Zadru otkazali smještaj u jednom apartmanu, a razlog je - njegova seksualna orijentacija. Naime, tvrdi da vlasnik u svom stanu ne želi ugostiti homoseksualce.  

Na fotografiji: Fabiano Vallim

Kako je napisao, želio je turistički posjetiti Hrvatsku te je smještaj rezervirao preko internetske stranice Booking.com. Iako nije objavio cijelu prepisku, objavio je snimku zaslona na kojoj piše kako je njegov zahtjev odbijen te da ne primaju homoseksualce.

Kako nam je ispričao sin vlasnika apartmana, nedavno su smještaj iznajmili muškarcu, a kasnije se ispostavilo da je u njemu organizirao orgije s homoseksualcima, na koje je pozivao i lokalne mladiće. Oni su uništili interijer i pobjegli, a otac je vjerojatno zato nepovjerljiv prema homoseksualcima, kazao nam je sin. 

ŽALI SE NA TWITTERU Brazilcu su otkazali smještaj u Zadru jer je homoseksualac?!

Iako sama stranica Booking od ljudi ne traži da napišu svoju seksualnu orijentaciju, komentatori pretpostavljaju kako je on to sam napisao u poruci iznajmljivaču.

Idi na 24sata

Komentari 346

  • tutek 12.08.2018.

    • 75% gayeva ima 100+ seksualnih partnera tijekom života... • 43% gayeva ima 500+... • 28% gayeva ima 1000+... da HIV/AIDS ne spominjem. I zar je čudno ako netko ne želi primiti tako promiskuitetnu populaciju? Niste znali, zar ne?

  • tutek 12.08.2018.

    Ovo što taj Brazilac radi je samo još jedan dokaz agresivnosti gay populacije. Oni tvrde da je njihova drugačija orijentacija urođena i da se ne može promijeniti. Ok, neka je tako, ali onda moraju shvatiti i da je mnogima pojava gay para u javnosti koji se drže za ruke, grle i ljube i slično, također urođeno odbojna i ne može se promijeniti. Ako si drugačiji, budi drugačiji, ali ja to ne želim znati a još manje vidjeti. Mislim da većina ima pravo na to. I taj brazilac da je imao malo pameti mogao je saznati da dolazi u zemlju gdje ustav ne priznaje homoseksualne brakove. Prije će biti da je namjerno isticao svoju homoseksualnost, kao što sam napisao u prvoj rečenici. I zbog toga puna podrška iznajmljivaču.

  • Mvukic 10.08.2018.

    Covjek je napisao da je gay i ovaj drugi covjek mu je lijepo napisao da ne prima gayeve jer ima lose iskustvo s njima kao gostima.Po meni to je u redu. Ne znam tko bi,normalan,htio imati takve goste.Vi sto imate dobra iskustva s gayevima preporucite se!Bravo za iznajmljivaca a vi koji se ne slazete rentajte im i svoju djecu da ne budu tuzni i sami!

Komentiraj...
Vidi sve komentare