To je to što me zanima!

Vjeroučitelj za žigosanje curice u školi u Zadru krivi - Sotonu!

Vjeroučitelj Ante Ćoza baš i ne voli Milorada Pupovca, ali nisu mu dragi ni Anka Mrak-Taritaš, premijer Andrej Plenković i njegova Vlada, psi, Dragan Čović, homoseksualci, komunisti...
Vidi originalni članak

Nastavlja se priča oko zadarske Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole. Prvo je jedan učenik prošlog tjedna kolegici na ruku žigosao slovo U, a zatim smo otkrili i zlostavljanje još jedne učenice, koju su dvije kolegice maltretirale u razredu, dok je nastavnik nezainteresirano listao imenik. Taj nastavnik je vjeroučitelj Ante Ćoza. Nakon objave videa Ćoza se branio time da je pokušao umirit zlostavljačice, te da ih je poslao pedagoginji.  

ŠOKANTNA SNIMKA INCIDENTA Škola straha iz Zadra: Učenicu maltretiraju, a profesor sjedi...

- Snimka je izrezana baš tako da se ne vidi moja reakcija. Bespravno su me snimali i još me blate. Vjerujem da je to zato što nekim ljudima ne odgovara vjeronauk u školama - rekao je Ante Ćoza za 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada su u javnost isplivale neke navodne Ćozine  objave na Facebooku koje se kreću od šovinističkih do vulgarnih, a otkrio ih je mladi Zadranin Jure Zubčić na Twitteru. Kao što se može vidjeti iz njegovih statusa u posljednja dva mjeseca, vjeroučitelj Ante Ćoza baš i ne voli Milorada Pupovca, ali nisu mu dragi ni Anka Mrak-Taritaš, premijer Andrej Plenković i njegova Vlada, psi, Dragan Čović, homoseksualci (koji su u njegovom rječniku pederi), vegetarijanci i komunisti. 

Što se tiče, pak, slučaja žigosanja učenice, Ante Ćoza je na Facebooku stao u obranu ravnatelja. Napisao je kako daje 'punu podršku svom ravnatelju koji trpi uvrede, podmetanje i zlostavljanje hrvatskih medija', a za incident je okrivio – Sotonu.

INSPEKCIJA UTVRDILA NEPRAVILNOSTI Žigosanje učenice: Školi kazna, a predlažu i smjenu ravnatelja

Vjeroučitelj: Netko mi je hakirao profil. Namjerno mi podmeću

Kontaktirali smo vjeroučitelja oko ovih objava, a on ih je sve demantirao.

- Radi se o tome da mi je netko hakirao Facebook profil i pisao statuse u moje ime - rekao nam je profesor Ante Ćoza  i dodao da se nije odjavljivao s računala u školi te da je tada to netko zlouporabio.

- Namjerno mi to netko podmeće - ljutito je rekao profesor

Idi na 24sata

Komentari 89

  • 14.02.2019.

    Ako je to radio Sotona, onda Sotonu treba na lomači spaliti. Pošto Sotona stanuje u tijelu onog mulca, tada Sotonu i njegovu nastambu treba spaliti. Tako nekako ide logika raznih crkvenjaka.

  • 14.02.2019.

    AD Ovca007_1 Po crkvi i raznim udrugama abortus je grijeh i ubojstvo. Onda, onaj tko masturbira vrši genocid. Na te genocidne tipove si mislio??

  • glinac 14.02.2019.

    Tebi je hakiran mozak... Nadji si babu, olaksaj si

Komentiraj...
Vidi sve komentare