To je to što me zanima!

'Vjerujem da u HDZ-u nema puno Plenkovićevih kritičara!'

Predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je u ponedjeljak kako vjeruje da u HDZ-u nema puno kritičara aktualnog predsjednika stranke Andreja Plenkovića
Vidi originalni članak

Ne smatra to velik broj članstva, određeni članovi to govore jer misle da će time dobiti naklonost jednog broja članova i članica. Na izborima ćemo vidjeti koliko je to, rekao je Jandroković novinarima ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice nakon sastanka predsjednika parlamentarnih odbora za europske poslove država članica EU-a.

Poručio je kako on podržava Plenkovića i uvjeren je da će mu na izborima podrška biti velika, ali nije na njemu da o tome puno govori.

- Ja sam glavni tajnik, moja je zadaća osigurati da izborni proces bude transparentan i demokratski te da nema nikakvih prigovora. Učinit ću sve da tako i bude, kaže Jandroković.

Podsjetio je kako će se na unutarstranačkim izborima u HDZ-u, osim predsjednika stranke, birati i njegov zamjenik te četiri potpredsjednika stranke. 

- Treba pripremiti procedure, urediti popis članstva, cijeli proces mora biti demokratski. Želimo pokazati da smo snažni i demokratski, jer samo tako možemo biti atraktivni građanima i na parlamentarnim izborima, naglasio je Jandroković.

Dodao je kako se još nitko od mogućih kandidata nije jasno odredio da želi biti predsjednik HDZ-a. "Onaj tko će to htjeti morat će prikupiti dovoljan broj potpisa, i morat će izaći sa svojim program", rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • pčela 22.01.2020.

    Ti si neki šaljivdžija ili ipak samo hlebinac i naivac?

  • Lun@777 21.01.2020.

    Samo Plenković vam drži HDZ gore, ako on pada, pada i HDZ na parlamentarnim izborima. Meni pravo... samo se vi svi kandidirajte za predsjednika HDZ-a.

  • Lun@777 21.01.2020.

    Nema puno kritičara Plenkovića, SAMO POLOVICA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare