To je to što me zanima!

Vlada čeka da problem 'dogori do prstiju' pa tek onda reagira

Hrvatskoj ne trebaju spasitelji u liku i djelu Andreja Plenkovića nego vlada koja zna što i zašto radi, a onda je pravila dužna jednostavno objasniti građanima na koje se ona odnose
Vidi originalni članak

Izostanak jasnih odgovora na važna pitanja i nejasna pojašnjenja praksa su koju dugo provodi vlada Andreja Plenkovića. Pitanje je samo čini li to namjerno, da bi se prikrila nesposobnost, ili uistinu ne zna komunicirati. Kako god bilo, za građane i gospodarstvenike to nije dobro jer unosi neizvjesnost i dovodi do pomutnje. Zbog afričke svinjske kuge u problemu su slavonski svinjogojci. Prvo su slušali poruke "Tko nema kategoriju 3, svinje mora zaklati do 31. listopada", a mahom su to mali proizvođači s nekoliko svinja, za vlastite potrebe, zbog čega je buknulo nezadovoljstvo. Zatim je stigla naredba: "Nema kolinja u dvorištima!", a seljacima kojima zdrave svinje odvoze u klaonice, a meso na preradu, mesna industrija otkupljuje i za trećinu cijene.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 21.10.2023.

    Vlada često puta vrijeđa inteligenciju svojeg naroda i toga smo svjesni, ali opet s druge strane nezadovoljan narod ne čini ništa, samo radi, trpi, šuti... i pomiri se sa svime što Vlada donosi, a često puta je to na štetu naroda. O lopovluku, korupciji i kriminalu vlasti da ni ne pričam. Plenković ima sreće da narod nije kao u Francuskoj, da ne izlazi za svaku sitnicu na ulice i radi nerede, da nismo kao u Švicarskoj gdje se referendumi provode 10-tak puta godišnje, pa narod kroz referendum prisili vlast na neke stvari. Ne, mi jamramo, gunđamo, negodujemo u kuloarima, svjesni toga da se dobro ne radi, da ne živimo dobro, već jedva životarimo,  ali nikada konkretno ne činimo ništa da promijenimo situaciju. Zbog toga se bahatost vlasti nastavlja i dalje, jer vide da mogu raditi sve što hoće, što žele... Pa dokle više?

Komentiraj...
Vidi sve komentare