To je to što me zanima!

'Vlada je mjerama pokazala da joj je Crkva bitnija od škole'

Vlada treba osigurati uvjete za održavanje nastave za sve učenike ili nastave uopće ne treba biti. Njezin zadatak je donošenje odluka, jer oni jedini imaju sve informacije i alate, kaže Puljak
Vidi originalni članak

"Vlada je mjerama popuštanja restrikcija pokazala da joj je crkva važnija od škole, a Stožer civilne zaštite pretvorila u svoj predizborni stožer. Prepuštanje odluke o povratku djece u školu roditeljima je katastrofalno i potpuno neprihvatljivo. To je jeftin i neodgovoran pokušaj prebacivanja odgovornosti na roditelje, a žrtve će opet ispasti djeca i učitelji".

ODLUKE PODIGLE PRAŠINU Zabranili rad nedjeljom, mise uz preporuke, u škole tko želi...

Poručio je to u subotu član predsjedništva stranke Pametno, fizičar Ivica Puljak, dodajući da otvaranje crkvi prije škola i drugih javnih mjesta, kao i zabrana rada nedjeljom, predstavljaju početak predizborne kampanje i srozavaju ugled Stožera civilne zaštite. "Vlada je ovim potezima pokazala ogromnu dozu neodgovornosti, nekompetencije i opasnog populizma“, rekao je Puljak.
 
„Vlada treba osigurati uvjete za održavanje nastave za sve učenike ili nastave uopće ne treba biti. Njezin zadatak je donošenje odluka, jer oni jedini imaju sve informacije, alate i mjere za osiguranje epidemiološki sigurnih uvjeta u školama. Predložena rješenja su potpuno neprovediva i prelomit će se preko leđa djece, roditelja, ali i učitelja“, kazao je.

'PAMETNO' UPOZORAVA: Vijećnik je tražio propusnicu zbog izmišljene mise i dobio ju

Otvaranje crkvi prije škola i drugih javnih mjesta, prema njegovom je mišljenju apsolutno neodgovorno, a pokazuje da je Vladu briga isključivo za svoje uske trgovačke interese. „Uz to je uvedena zabrana rada nedjeljom, što je tipična politička odluka u svrhu predizborne kampanje HDZ-a“, smatra Puljak.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Liliana_1 27.04.2020.

    Ajde ajde ne buncaj, Plenković i crkva dva pojma. Ti nikad nećeš biti političar kojeg će netko ozbiljno shvaćati.

  • intellectus 26.04.2020.

    Samo da nešto pojasnim, gospodin Puljak je znanstvenik i radi u CERN-u, tako bar on tvrdi (što to još nisam uspio saznati) i partijski prijatelj je sa drugim velikim hrvatskim znanstvenikom gospodinom Đikićem koji radi u Frankfurtu. Jedan i drugi su "posebno uspješni" u svom poslu tako da ih politika uopće ne interesira, jedino struka i znanje.

  • kamocemo- budala 25.04.2020.

    ko je pak ovaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare