To je to što me zanima!

Vlada otvorila web stranicu za najnovije informacije o koroni

Na stranici se nalazi i karta Republike Hrvatske na kojoj su svi slučajevi korona virusa u Republici Hrvatskoj raspodijeljeni po lokacijama zaraženih, pa se tako lakše može pratiti i kretanje virusa
Vidi originalni članak

Kako bi bolje i pravovremeno informirali javnost o svim detaljima vezanima za korona virus, kao i pokušali educirati stanovništvo o načinima ponašanja i uputili ih u proceduru u slučaju da imaju simptome virusa, Vlada Republike Hrvatske otvorila je web stranicu koronavirus.hr.

VIDEOPORUKE PODRŠKE Ostani doma! #Zajedno24sata: S vama su Knjaz i Veldin Karić

Uz upute kako se ponašati u određenim situacijama, kako razlikovati koronu od obične prehlade i kako provoditi samoizolaciju, Vlada na stranici objavljuje najnovije informacije i upute Kriznog stožera. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na stranici se nalazi i karta Republike Hrvatske na kojoj su svi slučajevi korona virusa u Republici Hrvatskoj raspodijeljeni po mjestima gdje prebivaju zaraženi, pa se tako lakše može pratiti i kretanje virusa.

VIDEO: SJEDNICA UŽIVO Nema deložacija i ovrha, kafići će se zatvarati i još 63 mjere

Uz to, Vlada ima i Twitter profil namijenjen brzom informiranju za vrijeme epidemije korona virusa.

- O mjerama koje se poduzimaju, uputama i svemu ostalome tweeta ekipa @koronavirus_hr - napisali su na Twitter profilu Vlade RH.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • inina 17.03.2020.

    Nitko ništa o onima koji rade na šalterima, čak su im i zaštitna stakla maknuli da budu izloženiji, ali eto neki mudrac se našao, a sad šute

  • Debeli marko sapit 17.03.2020.

    Nece ni corona u dalmaciju..

  • yocko 17.03.2020.

    Dali je koji HDZ-ovac zaražen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare