To je to što me zanima!

Vlada plaća stanarinu: 'Što se prije prijavite, prije ćete dobiti'

Rok za prijavu za pomoć države u rješenju stambenog problema je 60 dana, a ministar i premijer naglašavaju da će se zahtjevi obraditi što prije i pozivaju građane bez krova nad glavom da se što prije prijave
Vidi originalni članak

Država pomaže! Gotovo dva mjeseca nakon razornog potresa u Zagrebu mnoge građanke i građani i dalje nisu u svojim domovima. Više od tisuću zgrada na svojim vratima ima crvenu naljepnicu - neupotrebljivo.

POGLEDAJTE VIDEO: Runda na Plenkija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stoga je Vlada Republike Hrvatske raspisala Javni poziv za odobravanje financiranja najamnine za zamjenski stan na područjima pogođenim potresom uključujući, osim Grada Zagreba, Zagrebačku i Krapinsko-zagorsku županiju.

POZITIVOM PROTIV POTRESA Od velike rupe u zidu napravila terasu: 'Imam pogled na Ilicu'

Odluka donesena na Sjednici Vlade o financiranju najamnina za stambeno zbrinjavanje koja se odnosi samo za one vlasnike obiteljskih kuća, stanova i zaštićene najmoprimce, čije su nekretnine u pregledu zgrada označene neuporabljivo, a koji stanuju na području Zagreba, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije javljaju na službenim stranicama Vlade.

STIŽU DAROVI Runda na Plenkija: Zadužit će se da dijele novac pred izbore

Rok za prijavu je 60 dana, a ministar i premijer naglašavaju da će se zahtjevi obraditi što prije i pozivaju građane bez krova nad glavom da se što prije prijave za ovu mjeru.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ucjena 20.05.2020.

    Na sreću države a nesreću podstanara, tko nema ugovor, takvih je ooohhhooo, koji neće dobiti plačanje stana, a podstanar nije kriv što mu najmodavac neće iznajmiti stan, na ugovor? kako sada?

  • dvadesetčetverosatnivirusić 20.05.2020.

    plenki...još malo pa si me dobio...nego kad već shopinguješ, može li se kaj srediti da mi domaći ove godine ljetujemo gratis...ajde, bili bi spremni platiti samo boravišnu taksu da ne ciganimo..vidi to, pa da krenemo lakše u izbore

  • toncipuovic 20.05.2020.

    Pogrešan naslov.Plaćaju GRAĐANI, a ne vlada.Sramota od naslovnice.PR za Plenkija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare