To je to što me zanima!

Vojnikinja iz Splita na proslavi u Kninu: 'Moj tata je sudjelovao u oslobađanju, vrlo sam ponosna'

Ratni vojni zapovjednici i obitelji poginulih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja zajedno su položili vijenac i odali počast za sve poginule i nestale u Domovinskom ratu
Vidi originalni članak

Oda malih nogu sam htjela biti vojnikinja, priča nam Ivana Aljinović, pripadnica 4. Gardijske brigade.

Ivana je rođena 4.9. 1995. u Splitu. Prvi joj je put na proslavi Oluje, u sustavu vojske.

PROSLAVA OLUJE U KNINU Hrvatska slavi Dan pobjede: U Kninu su Milanović i Plenković održali govore, letjeli i MiG-ovi

- Od malih nogu sam htjela biti vojnikinja, otac je bio branitelj. Otac je sudjelovao u oslobađanju Knina i vrlo sam ponosna na to - kaže Ivana.

U tijeku je svečana proslava Dana pobjede na kninskoj tvrđavi. Počeo je program, u Knin su stigli premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković i ministar Davor Flipović.

PRATITE UŽIVO:

Ratni vojni zapovjednici i obitelji poginulih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja zajedno su položili vijenac i odali počast za sve poginule i nestale u Domovinskom ratu. 

SVEČANOST U KNINU Policija poslala upozorenje uoči proslave Oluje: Sve snimamo

Nakon njih je vijenac položio predsjednik Republike Zoran Milanović.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO IZ KNINA

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Privatnik 06.08.2022.

    Respekt! Šteta što osjećaj za domovinu nemaj mladi naraštaj. Zbog njih smo bili promrzli, često gladni, neispavani i daleko od obitelji. Neki su i ranjeni ili oboljeli, a mnogi su za Hrvatsku položili ono najvrijednije -svoj život. A upravo smo mladima ostavili izvojevanu pobjedu. Eto, na kraju je sve, koliko vidimo, pretvoreno u fijasko i lopovluk, otimačinu i bogačenje, bankete i mondene svećanosti, limuzine i nekretnine... Na velikoj smo i ogromnoj nizbrdici i nikada više ništa neće biti isto. Rekao bih da na žalost neće niti biti bolje. Možda je ostala još koja minuta da se netko trgne i shvati da je ova, kakva takva ali ipak jedina, naša Hrvatska. 🇭🇷🏁

  • kadćekraj 06.08.2022.

    Sve se mijenja, sve prolazi ostaje samo uspomena...

  • sljastrava 05.08.2022.

    Lijepa cura

Komentiraj...
Vidi sve komentare