To je to što me zanima!

Volonterska akcija: Pomognimo ministru da pronađe nekretnine

Bračani su za svog otočanina, ministra uprave Lovru Kuščevića, organizirali volontersku akciju u kojoj mu pomažu pronaći izgubljene nekretnine: 'Krećemo nakon mise, ponesite vode, bit će vruće'
Vidi originalni članak

Krećemo ove nedilje posli mise, pred župnom crkvom u Nerežišćima. Idemo u četiri grupe, pravac sjever, jug, istok i zapad. Ponesite dosta vode, bit će vruće. I bokun marende, polazak je u 14 sati pred crkvom, objavila je Facebook stranica Brač Press.

Bračani su odlučili pomoći svom otočaninu, ministru uprave Lovri Kuščeviću, koji je zaboravio upisati neke nekretnine u katastar jer ih, kako kaže, hvala Bogu ima puno. Baš će nakon službe Božje dobri Bračani krenuti putem izgubljenih nekretnina kako bi pomogli ministru koji kaže da mu sve pakiraju lijevi aktivisti i da mu nije nimalo neugodno.

OPUŠTENO Ministar Lovro Kuščević šuti i objavljuje fotke s Gotovinom

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako ste propustili, nedavno je otkriveno da Lovre Kuščević nije upisao dvije kuće u katastar. Prvo se otkrilo da 11 godina nije upisao kuću u Nerežišćima u katastar. Zapravo, vilu, koju iznajmljuje se za preko 16 tisuća kuna tjedno, a ako je suditi po Bookingu, rasprodana je gotovo cijelo ljeto. Što se katastra tiče, peterosobna vila s bazenom zavedena je kao - pašnjak. Ta pašnjak - vila se godinama čudesno smanjivala. Od 2011. do 2016., imala je površinu od tisuću kvadrata i vrijedila je 7 milijuna kuna.

MALE TAJNE VELIKOG MAJSTORA Prvi milijun Lovre Kuščevića: 'Dilao' je cement, gaće, čarape

Kad je sjeo u ministarsku fotelju, u kartici joj je smanjio veličinu na 952 kvadrata, da bi je na kraju, u 2017., opisao kao nekretninu od 350 kvadrata. Čini se kako je u međuvremenu izgubila i na vrijednosti jer je ministar u kartici sada cijeni 6 milijuna kuna.

'IMAM RAČUN ZA NJIH' Kuščević: Uzgajao sam kokoši, a najdraža mi je kokoš hrvatica

Nakon toga se otkrilo kako Kuščević ima još jednu kuću i nadstrešnicu upitne legalnosti u Nerežišćima na Braču. I one se vode kao pašnjak, a zapravo se radi o građevini koju je podignuo u negrađevinskoj zoni.

NIJE JU UPISAO U KATASTAR Rent-a-pašnjak: Ovako izgleda vila Lovre Kuščevića na Braču

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 98

  • ain stein 23.06.2019.

    Piloti ili piloni....

  • nadgrobni spomenik 23.06.2019.

    Evo, ja nisam normalna! Ali, zar ga nije sramota ostati na funkciji???? Zar nema ni malo stida i sramote?

  • ljubica ljubičica_1 23.06.2019.

    Kušćeviću vrati državi porez koji si dužan.A ne se pravit lud.Ljudi za malo idu pod ovrhom a bome viste debelo dužni za one dvi firme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare