Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
111 komentara

Kuščević: Uzgajao sam kokoši, a najdraža mi je kokoš hrvatica

Ministar Kuščević tvrdi da mu cijelu aferu smještaju lijevi aktivisti koji ranije nisu uspjeli u svom naumu, ali sad kada je ministar priča je dobila mediju pažnju

Foto: PIXSELL
111 komentara

Ministar Lovro Kuščević otkrio je za N1 da ništa od onoga što mu se u posljednje vrijeme stavlja na teret nije istina te da je to "priča stara 10 godina", zbog koje su ga ispitivali i USKOK, Građevinska inspekcija te MUP i nisu pronašli nikakve nepravilnosti niti podigli prijavu. 

Kuščević tvrdi da mu sve smještaju lijevi aktivisti koji ranije nisu uspjeli u svom naumu, ali sad kada je ministar priča je dobila mediju pažnju. 

NENAD KUŠČEVIĆ Očajni otac brani sina ministra: 'Pola Brača ima više nego on!'

U telefonskom razgovoru za N1 rekao je da je kuću koja je predmet afere ima od 2005. godine te da ju je imao i prije nego što je postao načelnik. Ističe da ona ne vrijedi šest milijuna kuna, već puno manje. Na pitanje kako je stekao svu tu imovinu, obzirom da glasi za jednog od najbogatijih ministara u vladi Andreja Plenkovića, Kuščević kaže da je prodao poslovni prostor, posao, stan u Splitu čija je vlasnica bila njegova supruga i dignuo kredit od 200.000 eura koji plaća 2000 eura mjesečno. 

Osvrnuo se i na medijske napise o prenamjeni zemljišta, odnosno na tvrdnju da nema dokaza da je ikad uzgajao stoku. 

Tvrdi da dokazi postoje te da mu je omiljena sorta kokoši hrvatica te da ima sve račune da ju je kupovao. 

MINISTAR KUŠČEVIĆ Prava katastar-strofa! Od gaća i čarapa došao do vila i milijuna

Izjavama o bivšem načelniku i svom poznatom sumještaninu, stanovnici Nerežišća nisu htjeli pokvariti dan. Neki su, doduše, imali puno za reći, ali ne ispred kamere.

- Morate razumjeti da je više od polovice ljudi u srodstvu, jako puno ih je i povezano interesno s Općinom - rekla je jedna mještanka i dodaje kako se brojni boje suprotstaviti ministru. Za druge je on kao načelnik Nerežišća puno napravio pa mu opraštaju, kako kažu, sitne prijestupe s nekretninama. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message