To je to što me zanima!

Pijani vozač je skrenuo u lijevo a Hitna ga preticala: Udarili su u betonski most i prevrnuli se...

U jučerašnjoj teškoj prometnoj nesreći u Suhopolju kod Virovitice život su izgubile medicinska sestra i pacijentica. Nakon sudara s automobilom, vozilo Hitne se prevrnulo na stranu
Vidi originalni članak

Vozilo Hitne i osobni automobil sudarili su se jučer popodne u Ulici kralja Tomislava kod kućnog broja 112 u Suhopolju kraj Virovitice.  

Život su izgubile medicinska sestra i pacijentica koje su bile u vozilu Hitne pomoći. 

Kako je policija izvijestila, nakon što se sudarilo s automobilom, vozilo Hitne pomoći je sletjelo s ceste i prevrnulo se na stranu. Ozlijeđene žene prevezenu su u Opću bolnicu Virovitica, gdje su podlegle ozljedama. 

DETALJI JEZIVE NESREĆE Vatrogasci rezali lim da izvuku vozača Hitne: 'Ne pamtimo ovakvu tragediju u Suhopolju'

Izvukli su ih iz zadnjeg dijela vozila, a zatim i sjekli vozilo kako bi oslobodili vozača.

Ovako teška nesreća ne pamti na virovitičkom području. 

Očevidom je utvrđeno da je do nesreće jučer popodne u Suhopolju došlo  kada je 44-godišnji vozač osobnog automobila virovitičkih oznaka pod utjecajem 1,16 promila krenuo skretati ulijevo na putni most bez da se uvjerio da tu može napraviti bez opasnosti po druge sudionike u prometu dok ga je pretjecalo vozilo Hitne pomoći s uključenim svjetlosnim znakovima i signalima.

Tada je na južnoj prometnoj traci došlo do udara prednjeg dijela vozila Hitne pomoći u središnju lijevu bočnu stranu osobnog automobila koji se zaustavio na prometnoj traci dok je vozilo Hitne pomoći sletjelo u putni jarak, udarilo u betonski most i prevrnulo se bočnu stranu.

JEZIVA NESREĆA U SUHOPOLJU Kolege iz Hitne u šoku: 'Naš je posao naplatio danak. Poginula nam je draga kolegica sestra'

Kako doznaje Jutarnji list vozač je u kritičnom stanju i za njegov se život bore liječnici na Odjelu intenzivne skrbi virovitičke Opće bolnice. Liječnica hitne medicine, koja je također bila u vozilu, je u stanju velikog šoka, ali bez težih fizičkih ozljeda. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Freankye 03.08.2021.

    Treba uvest

  • StjepanValjak 03.08.2021.

    koliko vidim crta je puna na cesti,kauboj iz hitne trebao je znati da ne može pretijecati preko pune linije bez obzira na svjetlosne i zvučne signale oni ne anuliraju odgovornost.A piće je drugi prekršaj

  • tomo1234 03.08.2021.

    Te sve manevre,pretjecanja,prolazak pod sirenama kroz crveno na križanju,pune linije i slično. Sve je to na vlastitu procijenu i osobnu odgovornost vozača Hitne do sve nadoknade štete

Komentiraj...
Vidi sve komentare