News

Komentari 83

Vatrogasci rezali lim da izvuku vozača Hitne: 'Ne pamtimo ovakvu tragediju u Suhopolju'

Vatrogasci rezali lim da izvuku vozača Hitne: 'Ne pamtimo ovakvu tragediju u Suhopolju'

U prometnoj nesreći u Suhopolju život su izgubile medicinska sestra i pacijentica. Vatrogasci su morali rezati vozilo kako bi izvukli vozača Hitne. On je u kritičnom stanju u virovitičkoj Općoj bolnici

U teškoj prometnoj nesreći u Suhopolju kod Virovitice život su izgubile medicinska sestra i pacijentica. Nakon sudara s automobilom, vozilo Hitne se prevrnulo na stranu. Među prvima su u pomoć priskočili vatrogasci iz DVD-a Suhopolje. 

Dojavu o nesreći zaprimili su u 17.43. Dva vozila sudarila su se u Ulici kralja Tomislava kod kućnog broja 112. Kako su naveli na svom Facebooku, na mjestu nesreće dočekala ih je stravična situacija. 

Izvukli su ljude iz zadnjeg dijela vozila, a zatim i sjekli vozilo kako bi oslobodili vozača. Napominju kako se ovako teška nesreća ne pamti na njihovom području. 

Kako doznaje Jutarnji list, vozač je u kritičnom stanju i za njegov se život bore liječnici na Odjelu intenzivne skrbi virovitičke Opće bolnice. Liječnica hitne medicine, koja je također bila u vozilu, je u stanju velikog šoka, ali bez težih fizičkih ozljeda. 

Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko-podravske rekao je za Novu TV kako je vozilo Hitne pomoći pokušalo pretječi osobno vozilo kojim je upravljao 44-godišnjak. On je bio pod utjecajem alkohola od 1,16 promila. Došlo je do kontakta vozila, nakon čega je vozilo Hitno sletjelo s ceste i prevrnulo se. 

Najčitaniji članci