To je to što me zanima!

Vozač koji je usmrtio ženu ima 57 godina, oduzeli mu auto

Istog dana kada je policija pronašla odbjeglog vozača, na odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obavljena je obdukcija na tijelu preminule pješakinje te su kao uzrok smrti utvrđene mnogostruke ozljede
Vidi originalni članak

Međimurska je policija u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima uhitila 57-godišnjaka s područja Varaždinske županije koji je u nedjelju oko 19.30 sati na cesti između Orehovice i Šemovca autom pregazio 48-godišnju pješakinju i pobjegao. 

Pronađen je osobni automobil varaždinskih registarskih registracija koji je oduzet, te je vučnom službom dovezen u dvorište policijske uprave i proveden je očevid i tehnički pregled.

POLICIJA GA TRAŽI Međimurje: Pregazio pješakinju autom i pobjegao, preminula je

Istog dana u prijepodnevnim satima na odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obavljena je obdukcija na tijelu preminule pješakinje te su kao uzrok smrti utvrđene mnogostruke ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija sumnja da je prometnu nesreću uzrokovao upravo 57-godišnjak, te su protiv njega podnijete kaznene prijave zbog kaznenih djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći. 

U utorak je predan pritvorskom nadzorniku PU međimurske.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 21.01.2020.

    Grozdana je malo popila pa se dezorjentirala

  • 21.01.2020.

    Sad možete lupati minuse i sve, ali ima ispovijesti svjedoka da je ta žena lutala cestom vidno dezorijentirana od 18 sati (nesreća se dogodila oko 19:20), bez prsluka naravno, naravno da nije uredu da je on pobjegao s mjesta nesreće, niti to branim, ali gdje je obitelj te osobe, da se ona uopće našla u situaciji da luta cestom po noći gdje se nitko ne vozi ispod 80. Taj čovjek će snositi posljedice, ali dio krivnje bi također morali snositi i žrtvina obitelj koja je dopustila da ona luta tamo. I još jedna stvar, ne razumijem to što se traži ime vozača, jel je bilo imena trojice pripadnika manjine kad su napali konobara u kotoribi, ili kad su napali zaposlenicu metssa i prijetili njoj nožem, vidio sam na FB prijetnje smrću od strane manjine djevojci jer je dala različito mišljenje o situaciji jer oni misle suprotno, svi glume neke žrtve, ali žalosna istina je da su ludi u pojednim mjestima uplašeni izlazit iz kuće jer je manjina zadužena za večinu kriminala, a o tome se ne priča, i to je žalosno stanje naše države, da se nemože stat na kraj nekolicini koji maltretiraju večinu, a večina se nesmije samostalno branit jer za razliku od njih, mi snosimo posljedice svojih akcija.

  • JosipKnezevic_1 21.01.2020.

    Ovo jasno govori da se radi o uzornom građanu još će ispasti da se žena bacila pod auto

Komentiraj...
Vidi sve komentare