News

Komentari 22

Vozač koji je usmrtio ženu ima 57 godina, oduzeli mu auto

Vozač koji je usmrtio ženu ima 57 godina, oduzeli mu auto

Istog dana kada je policija pronašla odbjeglog vozača, na odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obavljena je obdukcija na tijelu preminule pješakinje te su kao uzrok smrti utvrđene mnogostruke ozljede

Međimurska je policija u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima uhitila 57-godišnjaka s područja Varaždinske županije koji je u nedjelju oko 19.30 sati na cesti između Orehovice i Šemovca autom pregazio 48-godišnju pješakinju i pobjegao. 

Pronađen je osobni automobil varaždinskih registarskih registracija koji je oduzet, te je vučnom službom dovezen u dvorište policijske uprave i proveden je očevid i tehnički pregled.

Istog dana u prijepodnevnim satima na odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obavljena je obdukcija na tijelu preminule pješakinje te su kao uzrok smrti utvrđene mnogostruke ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija sumnja da je prometnu nesreću uzrokovao upravo 57-godišnjak, te su protiv njega podnijete kaznene prijave zbog kaznenih djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći. 

U utorak je predan pritvorskom nadzorniku PU međimurske.

Najčitaniji članci