To je to što me zanima!

Vozač policiji javio da vozi odbjeglog ubojicu iz Vrapča

Duško Mihajlović iz Belog Manastira je pravodobnom reakcijom spriječio moguću tragediju. Policiji je javio da u svom autobusu vozi shizofrenog ubojicu iz Vrapča
Vidi originalni članak

Vozim se autobusom preko Jagodnjaka za Osijek i mislim da je ušao onaj lik što ga traže, zovi policiju, dio je dramatičnog SMS-a koji je Duško Mihajlović (32) iz Beloga Manastira početkom veljače poslao prijatelju. Tada je raskrinkao shizofreničnog ubojicu koji je pobjegao iz bolnice Vrapče i zatekao se u autobusu s Duškom.

- I danas bih riskirao život i policiji sve dojavio. Štoviše, smatram da je to bila moja građanska dužnost - govori Duško.

Putnik u autobusu nije sličio ubojici s fotografije, koja se taj dan nalazila u svim novinama. Umjesto raščupanog i bradatog umobolnika, Duško i njegovi kolege iz autobusa suočili su se s obrijanim i ošišanim čovjekom.

- Prepoznao sam ga tek promotrivši ga iz profila. Napisao sam na mobitel drugoj dvojici kolega: ‘Izgleda da je to taj što je pobjegao’ i pokazao im. Nisu me shvaćali ozbiljno. Sjetio sam se prijatelja koji radi u graničnoj policiji i poslao mu poruku da mislim kako je bjegunac u autobusu - kaže Duško.

Vrlo brzo ih je u Dardi presrela policija i pratila ih dok nisu zaustavili autobus i iskrcali putnicu. Tada su ušli i uhitili ubojicu. Nasreću, nije se opirao i nitko nije stradao.    

        Nije volio pse i zato je 25 puta čovjeka ubo nožem    

        Početkom veljače policija je tragala za Željkom Blaževićem (45), opasnim ubojicom koji je pobjegao iz bolnice u Vrapču. Ondje su ga smjestili nakon što je 2008. godine u Zagrebu nožem 25 puta izbo Jovana Rapaića (57) dok je u parku šetao psa.    

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zvizek 16.11.2010.

    koji je smisao komentiranja,promidžba srba ili izražavanje slobodnog stava i mišljenja.Tko bi to znao?

  • zvizek 16.11.2010.

    Dao bi se okladiti da si jedan od vodećih blogera na bloger.hr...pardon Serb

  • zvizek 16.11.2010.

    Opa,i tekst komentara minenjamo,bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare