To je to što me zanima!

Vozili smo se 14 sati vlakom Osijek-Split: 'Cijena je povoljna. Ali zašto spavamo na podu?'

Vlak je opet kasnio sat vremena, no čini se kako je to postalo normalno u Hrvatskoj te nitko ne očekuje dolazak na vrijeme. No, problem je i neusklađenost u prodaji karata te broju putničkih vagona
Vidi originalni članak

Sezonski 'brzi' noćni vlak iz Osijeka do Splita stigao je u utorak na splitski željeznički kolodvor sa 76 minuta zakašnjenja, a njime je u Split doputovalo stotinu putnika.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • Suštinu u prvi plan 10.07.2022.

    Ponavljanje neumjesne “racionalizacije”- "jeftino je, pa se izdrži" (!?) Ni riječi o WC-ima na tom putu, neupotrebljivih nedugo nakon polaska vlaka i smradu iz njih koji dodatno snižava kvalitetu prometne “usluge”.NEPRIHVATLJIVO, nedostojno zemlje članice EU. Nema opravdanja! Nadležni odbori/tijela EU bi Hrvatskoj razrezali sankcije. Odgovorni Japanac bi počinio hara - kiri za samo jedno kašnjenje vlaka od par minuta. O ležanju putnika na podu, zaštopanim WC-ima, AC-u van pogona, premalom broju vagona, nemogućnosti kupnje karata u vlaku, supstitucijama autobusima - da se I ne govori! Butković se nije oglasio. Ministrica turizma ne kuži da će nakon iskustva s udobnošću europ željeznica, posebice ICE vlakova (320km/h !), dolascima točno na vrijeme, bez “stajaćih mesta” ili ležanja na podu, turiste s InterRail kartama šok od hrv vlakova učiniti “sjajnim” promotorima hrv turizma! Našijenci koji ovako putuju nisu mazohisti, nego nemaju automobile, ili vozačku, nižeg su imovnog stanja. Oni, za koje političari ne znaju da postoje/ne sjete ih se nikad. Popis 2021. više nije pokrio I vlasništvo nad automob - HZS više nema taj podatak. Butkovića na raport o psinama našeg želj putn prijevoza iz ovog članka, obvezama članstva u EU u toj sferi/ očekivanjima turista s InterRail kartama! Sabor- hitne mjere! Indukcijom: implikacije za hrv građane koji nemaju osobni prijevoz uzeti ubuduće u obzir kod svih političkih, zakonodavnih I stožeraških odluka. Očigledno trebaju svog ombudsmana u RH.

  • 10.07.2022.

    Sramotno i jadno.

  • vinja 10.07.2022.

    Za spavanje na podu vlaka i ova cijena je previše, nisu putnici mačke. Konačno, nje ni bitno spavanje ako nema spavaćih vagona, ali svaki putnik mora imati svoje sjedalo, pa će i odrijemati na njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare