To je to što me zanima!

Vozio Golfa: 'Proletio je kroz tri 'stopa' i kružni tok te skoro ubio čovjeka. Na kraju lupio kamion'

Muškarac (56) vozeći crnog Golfa prekršio je desetak prometnih pravila i na kraju skrivio nesreću jer je prešao u traku drugog smjera. Čitatelj je snimio vožnju
Vidi originalni članak

Proletio je kroz kružni tok, uletio u kontra smjer, oduzeo prednost, prešao kroz tri znaka "stop" i skoro ubio čovjeka. Na kraju je lupio kamion, prepričava nam čitatelj obijesnu vožnju 56-ogodišnjeg muškarca na ulicama u okolici Zagreba.

- Čovjek je napravio desetak prekršaja. Stajao je na raskrižju s prednosti prolaska. Stajao je dobru minutu dok mu nisu počeli trubiti i nastavio krivudati Gradićima i Donjom Lomnicom u Golfu - dodaje čitatelj koji je i snimio vožnju, a koja se  potom brzo proširila društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Za njega prometna pravila ne vrijede

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačka policija dobila je dojavu o nesreći u srijedu, 16.12. u mjestu Gradići u poslijepodnevnim satima. U Ulici kralja Tomislava vozač je naletio na lijevu bočnu stranu kamiona jer se nije kretao svojom trakom već je prešao u drugi smjer. Kamion, da bi izbjegao vozača, prešao je na pješačku stazu. Vozač Golfa zagrebačkih registracija pobjegao je s mjesta nesreće. Policija će protiv muškarca podići kaznenu prijavu.

OBRAČUN TRGOVACA Božićno ludilo u Zagrebu: Dvoje u bolnici, tukli se zbog borova

- Takve se stvari ne smiju događati, mogao je nekoga ubiti. Prolazio je prometnim ulicama uključujući autobusne stanice gdje djeca čekaju da bi išla u školu. Potrebno je više nadzora u prometu - zaključuje čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • jack_daniels_1 22.12.2020.

    Je li to Ekv glazbena podloga?

  • valjamte popesku 21.12.2020.

    ovaj je fest potegnul,ili iz flaše,ili bijelog,srećom nije nikog potrl neg sebe

  • RoyBean 21.12.2020.

    Netko je imao poklonjenu dvojku iz hrvatskoj jezika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare