News

Komentari 54

Vozio Golfa: 'Proletio je kroz tri 'stopa' i kružni tok te skoro ubio čovjeka. Na kraju lupio kamion'

Vozio Golfa: 'Proletio je kroz tri 'stopa' i kružni tok te skoro ubio čovjeka. Na kraju  lupio kamion'

Muškarac (56) vozeći crnog Golfa prekršio je desetak prometnih pravila i na kraju skrivio nesreću jer je prešao u traku drugog smjera. Čitatelj je snimio vožnju

Proletio je kroz kružni tok, uletio u kontra smjer, oduzeo prednost, prešao kroz tri znaka "stop" i skoro ubio čovjeka. Na kraju je lupio kamion, prepričava nam čitatelj obijesnu vožnju 56-ogodišnjeg muškarca na ulicama u okolici Zagreba.

- Čovjek je napravio desetak prekršaja. Stajao je na raskrižju s prednosti prolaska. Stajao je dobru minutu dok mu nisu počeli trubiti i nastavio krivudati Gradićima i Donjom Lomnicom u Golfu - dodaje čitatelj koji je i snimio vožnju, a koja se  potom brzo proširila društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Za njega prometna pravila ne vrijede

Zagrebačka policija dobila je dojavu o nesreći u srijedu, 16.12. u mjestu Gradići u poslijepodnevnim satima. U Ulici kralja Tomislava vozač je naletio na lijevu bočnu stranu kamiona jer se nije kretao svojom trakom već je prešao u drugi smjer. Kamion, da bi izbjegao vozača, prešao je na pješačku stazu. Vozač Golfa zagrebačkih registracija pobjegao je s mjesta nesreće. Policija će protiv muškarca podići kaznenu prijavu.

- Takve se stvari ne smiju događati, mogao je nekoga ubiti. Prolazio je prometnim ulicama uključujući autobusne stanice gdje djeca čekaju da bi išla u školu. Potrebno je više nadzora u prometu - zaključuje čitatelj. 

Najčitaniji članci