To je to što me zanima!

Paravinji su ponovno poništili presudu za ubojstvo Antonije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U ponovljenom suđenju bila mu je potvrđena kazna od 40 godina zatvora za ubojstvo i pokušaj silovanja Antonije Bilić, tada 17-godišnjakinje iz mjesta Kričke
Vidi originalni članak

Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Šibeniku Draganu Paravinji, javlja HRT . U ponovljenom suđenju bila mu je potvrđena kazna od 40 godina zatvora za ubojstvo i pokušaj silovanja Antonije Bilić, tada 17-godišnjakinje iz mjesta Kričke kod Drniša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrhovni sud ne dovodi u pitanje da je Paravinja ubio Antoniju Bilić, ali se navodi kako nije dokazano da je ubojstvu prethodio pokušaj silovanja . Time nije dokazana kvalifikacija teškog ubojstva radi prikrivanja silovanja. Paravinji će se i treći put suditi u Šibeniku, ali sudsko vijeće bit će u potpuno izmijenjenom sastavu.

Anka Giljanović, Paravinjina odvjetnica, podnošenje žalbe na presudu najavila je još u ožujku, netom nakon njezina donošenja. Naglasila je kako Županijski sud nije pronašao nijedan novi dokaz u odnosu na poništeno suđenje, a bez obzira na to izrekao je istu presudu.

U slučaju protiv Paravinje ključan dokaz bile su snimke nadzornih kamera na kojima se vidjelo njegovo kretanje na dan zločina. Kao dokazni materijal poslužili su i tragovi Antonijine krvi i sline pronađeni u Paravinjinom kamionu.

Idi na 24sata

Komentari 183

  • BOROVINA 15.11.2015.

    Što veći kriminal = manja kazna

  • Ludjo 28.10.2015.

    Našao bi ja njemu nekog crnju sa makinom od 35cm da ga siluje svaki dan za doručak ,ručak i večeru ..Pa nek uživa ...

  • Britvaa 27.10.2015.

    Fuj i fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare