To je to što me zanima!

Vučić: 770 zaraženih u Hrvatskoj je kao da u Srbiji imamo 1300

Pogledajte kako skaču brojevi u inozemstvu. Mi se i dalje držimo najbolje proporcionalno svom broju. I danas se dobro držimo iako je najlošiji dan. Hoće li biti lošije, bit će, naravno, kaže Vučić
Vidi originalni članak

Aleksandar Vučić se osvrnuo na situaciju s korona virusom u Srbiji, ali i u regiji, te je spomenuo i Hrvatsku.

Rekao je da u Srbiji slijedi teško razdoblje, no da brojke trenutno nisu dramatične. Brojke u Srbiji usporedio je s Hrvatskom. 

- Nisu to još dramatične brojke, da ne plašimo ljude, govorili smo da dolazi teže vrijeme. Ne možete kada u Hrvatskoj na manji broj testiranih imate 770 oboljelih. To bi bilo kao da u Srbiji imamo 1300. Kad imate u Makedoniji 200, to je kao da mi imamo 800. Mi nemamo veliki broj mrtvih, ni hospitaliziranih. Suočit ćemo se s opakom bolešću u najsurovijem smislu riječi - rekao je  i dodao:

- Pogledajte kako skaču brojevi u inozemstvu. Mi se i dalje držimo najbolje proporcionalno svom broju. I danas se dobro držimo iako je najlošiji dan. Hoće li biti lošije, bit će, naravno.

Vučić je naveo da oko cjepiva pregovaraju s Rusima, Kinezima, ali i zapadnim zemljama, piše Kurir.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 11.08.2021.

    Političari su neznalice,izvlače se na propagandu.Brojke o zaraženima su bezveze jer rastu kako raste broj testiranih.Podaci se trebaju iskazati prema broju zaraženih na sto tisuća.Broj umrlih nije povezan sa većim brojem PCR pozitivnih.Nemaju opremu jer ne znaju niti malo o virusima i visokoj tehnologiji.Svaka država bi trebala imati svoje cijepivo,lijekove,bolničke kapacitete...

  • pecarošn1 15.10.2020.

    Tipični Hrvati . Kada je Srbija testirala po deset hiljada ljudi dnevno i imala više obolelih , Hrvati su najcrnjim mogućim kvalifikacijama ocrnjivali Srbiju ( stara šema , mi uspešni Srbi zaostali , mi obrazovani Srbi nepismeni , mi civilizovani Srbi divljaci , mi Evropa Srbi kameno doba ...). Pri tome vi manje testirali i smanjiva li broj obolelih upisivanjem drugih dijagnoza , samo da bi bili napredna Evropa .

  • Luna777 15.10.2020.

    ha ha ha, Vučić se opet tiješi sa nama. Kao da to ikog zanima. Svaka zemlja neka se bori sa svojim problemima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare