To je to što me zanima!

Vučić hrvatskom novinaru: Ja se neću još kandidirati kod vas

Srbijanski predsjednik odgovorio je hrvatskom novinaru da nije na Kosovo došao nakon što je dobio garancije međunarodne zajednice, kao i da vidi da je "u Hrvatskoj uvijek glavna zvijezda"
Vidi originalni članak

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je uz pojačane mjere sigurnosti došao na Kosovo gdje će provesti dva dana. Tijekom obilaska vodoopskrbnog i hidroenergetskog sustava Gazivode istaknuo je kako Srbija nosi poruke mira Albancima, ali da je potrebno mnogo strpljenja da bi se postigli dogovori. 

KONTROVERZNI POSJET Vučić došao na Kosovo: Sretan sam, stvarno se divno osjećam

No, hoće li Vučić uopće doći na Kosovo bilo je upitno do krajnjeg trenutka. 

Reporter RTL-a upitao je Vučića je li na Kosovo odlučio doći tek nakon što je dobio garancije od međunarodne zajednice i SAD-a. 

- Ne, ja sam svoju odluku priopćio jučer u Bruxellesu ljudima iz Europske unije, a s nikim iz SAD-a nisam bio ni u kontaktu. Slali su mi poruke, ali ja na njih ne volim odgovarati - kazao je Vučić, a zatim poručio: 

- Drago mi je da i Hrvate sve ovo zanima, vidim da sam kod vas još uvijek glavna zvijezda u vašim medijima. Ne brinite, neću se još kandidirati kod vas - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • jakolishe 09.09.2018.

    priznajem.. vučić je dobro primijetio i spustio novinarčiću !

  • bob_vox 09.09.2018.

    Ovaj se pogubio skroz, hahahaaa.

  • zanosnoy 09.09.2018.

    O kakvoj popularnosti u HRVATSKOJ ti blaznis-tvoja popularnost u hrvatskoj seze da kazes za koje si sve zlocine u Hrvatskoj odgovoran: srusenog Vukovara,pokolja ranjemika u Vukovaru ,Dubrovnika,Skabrnje ,Njemaca,Kusonja i mnoge druge gradove i sela u Hrvatskoj. Dakle ti jade prejadni operi ta prljava usta prije nego sto izgovoris to sveto ime HTVATSKO.To sto si ipak vidio Hrvatsku poslije 1991god.samo govori da smo nesto drugo nego sto si ti i tebi slicni.FUJ-odvratno

Komentiraj...
Vidi sve komentare