Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
117 komentara

Vučić hrvatskom novinaru: Ja se neću još kandidirati kod vas

Srbijanski predsjednik odgovorio je hrvatskom novinaru da nije na Kosovo došao nakon što je dobio garancije međunarodne zajednice, kao i da vidi da je "u Hrvatskoj uvijek glavna zvijezda"

Beograd: Aleksandar Vučić obratio se javnosti
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL
117 komentara

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je uz pojačane mjere sigurnosti došao na Kosovo gdje će provesti dva dana. Tijekom obilaska vodoopskrbnog i hidroenergetskog sustava Gazivode istaknuo je kako Srbija nosi poruke mira Albancima, ali da je potrebno mnogo strpljenja da bi se postigli dogovori. 

Beograd: Aleksandar Vučić obratio se javnosti KONTROVERZNI POSJET Vučić došao na Kosovo: Sretan sam, stvarno se divno osjećam

No, hoće li Vučić uopće doći na Kosovo bilo je upitno do krajnjeg trenutka. 

Reporter RTL-a upitao je Vučića je li na Kosovo odlučio doći tek nakon što je dobio garancije od međunarodne zajednice i SAD-a. 

- Ne, ja sam svoju odluku priopćio jučer u Bruxellesu ljudima iz Europske unije, a s nikim iz SAD-a nisam bio ni u kontaktu. Slali su mi poruke, ali ja na njih ne volim odgovarati - kazao je Vučić, a zatim poručio: 

- Drago mi je da i Hrvate sve ovo zanima, vidim da sam kod vas još uvijek glavna zvijezda u vašim medijima. Ne brinite, neću se još kandidirati kod vas - rekao je. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message