To je to što me zanima!

Traži ih cijela Hrvatska: Vučicu još nisu našli, vidjeli ju u Bilju

Mlada vučica pobjegla je prije dva dana iz Zoološkog u Osijeku. No, nije ona jedina koja bježi. Bik Jerry osvojio je simpatije cijele Hrvatske, a neke životinje pobjegle su - zbog ljubavi
Vidi originalni članak

Nema šanse da ostanem od potrage za njim. Neka me žena zvala prije dva dana da ga je vidjela i sad opet dižem dron. Vratit će se on meni, rekao je  Ivan Božić.

Njegov bik Jerry osvojio je simpatije cijele zemlje, nakon što je 25. listopada u zadnji tren izmakao mesarskom nožu nasred klaonice u Kaštel Starom. Danima su ga tražili policija, vojska, veterinari te lovačke udruge, a kada su ga konačno uhvatili, snalažljivi Jerry opet je pobjegao i do danas nije nađen.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako tek štene, slatkog osjećaja slobode zaželjela se i vučica iz Zoološkog vrta u Osijeku. Ona je najnoviji slučaj odbjegle životinje. Pobjegla je u petak. Građani su javili da su je vidjeli u Bilju. Djelatnici zoološkog vrta su reagirali na dojavu, izašli na teren, ali vučicu nisu našli.

- Mislimo kako je nekako uspjela prokopati zemlju i proći ispod ograde ali to još istražujemo. Nakon toga je pobjegla kroz stražnji dio iza Zoološkog vrta - reklo je osoblje vrta.

PROŠLA ISPOD OGRADE? Vučica je pobjegla iz Zoološkog vrta u Osijeku: I dalje ju traže

Kavez nije više mogla podnijeti ni afrička divlja mačka. Nesvakidašnju životinju za naše podneblje slučajno je u Turopolju uočio mještanin na povratku s ribolova. Kako je ovamo došla, ne znaju ni stručnjaci. Budući da ima ogrlicu, najvjerojatnije je riječ o kućnom ljubimcu. Sada joj prijeti zima, ali i krivolovci.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, nije se uvijek bježalo iz zatočeništva. Našli su se neki koji su se zaljubili preko ušiju, i što se tu može? Pozoveš najbolje prijatelje da ti se pridruže i bris!

Tako se magarac Jadran zaljubio u magaricu Josipu. Nagovorio je dva prijatelja, Giovannija i Iliju, da probiju ogradu i pobjegnu. Zabavu su potražili na ulicama Knina. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Dalibor0704 18.12.2019.

    Pustite curu na miru, neka uživa u slobodi. Tko je ugleda neka je nahrani i da malo vode. Ona je vrlo ugrožena vrsta.

  • gvagec 15.12.2019.

    Morti su i kod njih izbori .......................................

  • Miroslav Čalo 15.12.2019.

    Vučicu iz Osijeka uzalud tražite. Ona je već u Irskoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare